Annonce

Hårdt grundstof hjælper bilen gennem vinteren
WEB_borkat_01_070212_BP.jpg
Orhan fra Spar-købmanden i Islev har fået et nyt produkt på hylderne, som han er overbevist om vil imponere de lokale bilentusiaster. Foto: Brian Poulsen
biler Så skete det igen. I weekenden vågnede flere bilister op til frosne døre og motorer der gjorde modstand i kulden. Nyt vidundermiddel kunne måske have løst problemet. Ja, ifølge Spar-købmanden på Niels Frederiksens Allé kan det også få din bil til at køre længere på literen.

Når det kommer til naturlig hårdhed, er grundstoffet bor kun overgået af diamanter. Det er svært at finde på noget bedre at fodre sin bil med.
Desværre findes der kun 0,001 procent af stoffet i jordskorpen, og stort set kun i Tyrkiet. Derfor er der heller ikke særlig mange mennesker, som har hørt om Borkat.
Men det kommer de lokale bilejere i Rødovre til, hvis det står til Orhan Yilmaz fra Spar-købmanden i Islev.
Han er blevet forhandler af Borkat, som er et nyt og effektivt additiv til din bil.
“Det sælges kun meget få steder i Danmark, men efter at have prøvet det selv, tænkte jeg, at det bliver jeg altså nødt til at forhandle,” siger Orhan Yilmaz.

Man kan høre det.
Han blev selv overrasket første gang han lagde mærke til, at motoren lød anderledes end normalt, men oplevede hurtigt det, som han kalder de åbenlyse fordele, ved at bruge stoffet på sin bil.
“Hvis man kan spare penge, få mindre støj og forurene mindre på samme tid, så synes jeg det er noget jeg gerne vil dele med andre,” siger Orhan Yilmaz.

Annonce

Men er det ikke lidt underligt, at man kan købe noget, der skulle være så godt, som du siger i en lille købmand i Rødovre, men ikke hos de store bilforhandlere?

“Det er nok fordi, det næsten udelukkende kun sælges i Tyrkiet, men efter hvad jeg har hørt, går der ikke lang tid før de store bilforhandlere begynder at få øjnene op for det. Jeg er købmand, og ser jeg noget godt, jeg kan sælge videre, så slår jeg til,” siger Orhan Yilmaz.
På hjemmesiden Borkat.dk kan man læse meget mere om den nanoteknologi, der har gjort det muligt at forvandle det hårde grundstof til noget, der kan være god medicin til gamle biler.

Forlænger levetid.
“De nye biler har jo en fast serviceaftale, der betyder, at deres biler bliver sendt til eftersyn efter de har kørt et bestemt antal kilometer. Der vil jeg mene, at man godt kan udskyde grænsen for, hvornår det er nødvendigt betydeligt, hvis man bruger stoffet rigtigt, men især på gamle biler, vil man kunne mærke og høre forskellen ret hurtigt,” lover han.

Til forskellige størrelser.
Produktet findes i forskellige former, så det passer til den type bil man hælder det i.
“Det kan købes til små personbiler, de mellemstore vogne og til helt store lastbiler og busser. Uanset hvad, vil effekten være omtrent den samme, og så skal jeg huske at tilføje i denne kolde tid, at stoffet bor har en smørende effekt, som gør det nemmere at starte køretøjer ved kolde temperaturer. Noget de fleste har prøvet kan være svært her om vinteren,” griner Orhan overbærende, fordi han også selv har siddet og frosset bag rattet en kold morgen i Rødovre.
“Det er ret nemt at blande sammen med benzinen eller bruge, når man alligevel skal skifte olie og oliefiltre på bilen, så der er ikke den helt store videnskab i hvordan man bruger stoffet på sin bil. Videnskaben lægger i det som eksperterne har gjort for at nedbryde grundstoffet, så vi kan få glæde af de gode effekter på vores biler,” siger Orhan.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top