Annonce

Gratis floorball
RFC_herrer-OG-hafnia_04_280112_BP.jpg
floorball Når Rødovre FC fredag ligger hal til Friday Night Floorball bliver det med gratis adgang for alle, der vil nå at tjekke de forsvarende mestres formkurve inden slutspillet. Modstanderen er lokalrivalen Hvidovre Attack.

Når topholdet Rødovre FC fredag spiller lokalopgør mod Hvidovre Attack er der ingen undskyldning, hvis man vil tjekke topholdets formkurve forud for titelforsvaret af det danske mesterskab i slutspillet.

Klubben holdet så at sige åbent hus med gratis indgang til alle:

Annonce

”Vi vil gerne give alle muligheden for at se Danmarks bedste floorballmandskab i aktion. Det er vores forhåbning, at et initiativ som dette kan skabe yderligere opmærksomhed om floorballsporten i Danmark,” fortæller bestyrelsesmedlem Martin Starcke, der håber at Rødovre viser sig fra sin sportsglade side:

”Desuden håber vi at alle Rødovres sportsglade borgere vil gribe chancen for at se en floorballkamp. DM-slutspillet starter i marts og vi håber byens borgere vil bakke op om Rødovre Floorball Club i samme stil som ishockey og håndbold.”

Gode chancer for sejr. Skulle man være limet fast til sofaen, kan man dog stadig se opgøret, da Kanal Sport i samarbejde med Dansk Floorball Forbund sender kampen over nettet til Friday Night Floorball.

Da de to hold sidst mødtes i december vandt Rødovre på hjemmebane med 9-1, så der burde være mulighed for en hjemmesejr igen fredag kl. 19:30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top