Annonce

Glæde over murens fald
WEB_betalingsring_venstre-1.jpg
Claus Gisselmann Olsen er glad for, at betalingsringen nu er kørt til skrot. Foto: Red.
betalingsringen Venstres Claus Gisselmann Olsen er glad for, at betalingsringen nu er begravet, død og borte. “Det betyder bl.a. at vi ikke vil opleve en markant øget trafik på vejene i Rødovre,” siger han.

Den er blevet kaldt et hav af ukvemsord, men nu får den slemme dreng i klassen endelig fred.
Betalingsringen er ikke bare død, den er stendød og det glæder Venstres kommunalbestyrelsesmedlem Claus Gisselmann Olsen. Han har kæmpet indædt imod betalingsringen og han er især glad for, at Rødovres veje nu alligevel ikke bliver fyldt op med biler.
“Det betyder at Rødovres borgere trygt kan passe deres arbejde og selv bestemme, hvordan de ønsker at planlægge deres hverdag. Uden at skulle straffes økonomisk af S og SF. Det betyder også, at vi ikke vil opleve en markant øget trafik på vejene i Rødovre. Det giver en mere sikker skolevej for vores børn,” udtaler han.

Modstand virkede
I forrige uge trodsede venstremanden den bidende kulde, da han sammen med 20 partifæller gik på barrikaderne i de tidligere morgentimer på Roskildevej. Aktioner som disse har der været mange af og Claus Gisselmann Olsen er sikker på, at den store modstand imod betalingsringen har været medvirkende til, at planen nu er blevet droppet.
“S og SF kunne helt klart mærke, at der var en massiv folkelig modstand mod den tåbelige betalingsmur, som S og SF har kæmpet for i måneder. Det ser ud til at de gjorde alt for at finde bare en lille ting de kunne gennemføre af det de lovede før valget, men vi gav ikke op og kæmpede imod betalingsmuren. Og da det pludselig også gik op for omegnsborgmestrene at de kunne risikere at miste deres levebrød, så Fik S og SF kolde fødder,” lyder det fra venstres Claus Gisselmann.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top