Annonce

Forward tipper samlet sejr
RMB-AaB_06_020212_BP.jpg
"Vi skal præstere i hver kamp, og jeg tipper en samlet 4-2-sejr til os," fortæller Rasmus Astrup. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Kvartfinaleserien mod AaB Ishockey bliver skudt i gang torsdag aften på Rødovres is. ”Vi skal præstere i hver kamp, og jeg tipper en samlet 4-2-sejr til os,” siger Rasmus Astrup, der ikke frygter mødet med nordjyderne. Vi har også en kommentar fra Jannik Karvinen.

Det længe ventede playoff kan så småt skydes i gang, når Rødovre og AaB mødes i den første kvartfinalekamp torsdag aften på tyrenes is.

Vi har som optakt til kampen talt med Rasmus Astrup, der skal forsøge at fortsætte sin personlige succes fra grundspillet. Han er imidlertid ikke nervøs over at skulle møde AaB.

Annonce

”Vi har slået alle hold i ligaen og spillet tætte kampe mod alle. Men AaB har et godt hold, der spiller fysisk hårdt. De har mange fysisk stærke spillere, der skyder på alt,” siger Rødovres publikumsyndling.

Forwarden husker specielt et svigende nederlag på hjemmebane i Arenaen.

”Kampen hvor vi taber 0-3 på hjemmebane var nok vores dårligste kamp i hele sæsonen, så det må selvfølgelig ikke gentage sig. De lavede tre mål på vores fejl i den kamp, så vi skal huske at være koncentrerede,” siger Rasmus Astrup og fortæller om det at spille slutspil.

”Intensiteten er det bedste ved slutspillet, hvor hver kamp tæller i en slags knald eller fald-kampe. Vi skal præstere i hver kamp, og jeg tipper en samlet 4-2-sejr til os.”

Ikke umuligt at avancere
Jannik Karvinen har haft en nedadgående pointproduktion de sidste 10 grundspilskampe i forhold til kampene nummer 21-30. Han forklarer sin situation.

”Alle spillere går igennem nogle mindre gode perioder. Det er ikke fordi, jeg føler, at det er gået dårligt for mig, men man kan ikke være på toppen i alle kampe,” siger den solide målscorer til rnn.dk.

Han forudser en tæt serie i kvartfinalen mod AaB.

”Vi har spillet tætte kampe mod AaB i denne sæson, og det tror jeg også, at serien bliver. Men det er slet ikke umuligt for os at gå videre,” siger Karvinen og fortsætter om nederlagene til AaB i grundspillet.

”Vi skal spille vores eget spil og ikke gå over på deres præmisser, som vi har gjort i grundspillet. Jeg mener ikke, at AaB er et bedre hold end os.”

Spillere og træner er klar
Han glæder sig til at præstere for Rødovre i de kommende kampe.

”Hver kamp er nærmest knald eller fald. Man skal ikke have en offday, før det kan gå galt. Der skal præsteres i hver eneste kamp, og så glæder jeg mig til at mærke slutspilsstemningen fra tilskuerne,” slutter Jannik Karvinen, der ikke tør give et bud på, hvor mange kampe serien går over.

Rødovres cheftræner, Brad Gratton, fortæller om et hold, der er mere end klar til at sende AaB hjem til Nordjylland med et nederlag.

”Drengene er klar, og jeg er klar. Lad os få startet playoff. Drengene er tændte og har tydeligt ild i øjnene. I første skift i første kamp skal vi sætte tonen for denne serie. Det skal være 60 minutters RMB-hockey. Spillerne skal gøre det, der skal til for at vinde. Vi har haft et par gode møder hen over de sidste par dage, og drengene vil virkelig dette. Jeg forventer en god kamp med et meget aggressivt Rødovre-hold,” siger canadieren.

Eneste fraværende spiller til første kvartfinale er Patrick Rasmussen.

Rødovre Mighty Bulls mod AaB Ishockey begynder kl. 19.30 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Jan Bigum og Rasmus Toppel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top