Forsvarer på prøve
Fodbold Siden Casper Abildgaard, Kristian Halby og Mikkel Føges afgang har Avarta ledt efter en forsvarsspiller til at lukke hullet i midtforsvaret. Nu har klubben den 31-årige Jesper Myhrmann på prøve, og det ligner umiddelbart en løsning.

Avarta har siden slutningen af efteråret vidst, at de skulle finde en ny midtforsvarer, efter 3 af deres 4 daværende midtforsvarer forlod klubben med udgangen af sidste år.

Casper Abildgaard og Mikkel Føge udgjorde det meste af efteråret midtforsvaret, mens Kristian Halby mod slutningen af efteråret spillede nogle solide kampe som erstatning for de førnævnte, da de blev skadet. Nu er alle tre væk.

Annonce

Til gengæld er Jesper Kristoffersen og hans skulder blevet klar igen. Derudover har man haft en ny mand på prøve. Jesper Myhrmann, der tidligere har optrådt for Greve i 2. division Øst og for Hvidovre i 1. division, er for tiden til prøvetræning i klubben.

Nu ser de to parter – Avarta og Myhrmann – hinanden og tiden an. Umiddelbart lyder de meldinger, der kommer fra Avarta, positive, så det kunne tyde på, at de to parter arbejder på en permanent aftale.

Nyt hul. Problemet i forsvaret synes derfor løst. Et nyt hul er i mellemtiden opstået. Holdet mangler nu folk uden for banen:

“Hvis vi bliver enige, håber vi med Jesper Myhrmann at have gjort forsvaret vandtæt. Så mangler vi bare at lukke det hul på sidelinjen, hvor holdlederne burde sidde,” griner direktør Steffen Leholk med henvisning til, at Avarta i opstarten har lidt mere under manglende holdledere end manglende kvalitet på banen.

“Enhver er velkommen til at kontakte os, hvis man har lyst til at hjælpe med omkring Rødovre bedste fodboldhold,” opfordrer Steffen Leholk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top