Annonce

Fornemt besøg i Islev Kirke
WEB_FEB_Ursula.jpg
Cellist Ursula Smidt og pianisten Tonya Lemoh gæster kirken søndag den 12. februar. Foto: Presse
koncert Islev Kirke inviterer til koncert med internationalt format, når den engelske cellist Ursula Smith og pianisten Tonya Lemoh gæster kirken søndag den 12. februar.

Det er ikke hver dag man får besøg af en professor fra The Guildhall School of Music and Drama i London. Søndag den 12. februar kl. 16.00 er imidlertid undtagelsen.
 Her får Islev Kirke særdeles fornemt besøg, når Den engelske cellist Ursula Smith og pianisten Tonya Lemoh spiller et spændende og indtagende program med musik af Brahms, Schubert og Bach/Kodaly.
“Ursula Smith er professor på The Guildhall School of Music and Drama, London. Ursula Smith har spillet verden over som solist og kammermusiker. Hun har optrådt som solist med dirigenter som Andrew Litton og Jorma Panula, og har spillet med mange af Europas orkestre,” forklarer organist i Islev Kirke, Morten Bech.

P2-prisen.
Ursula Smiths musikalske modstykke er bestemt heller ikke uden talent. Pianist Tonya Lemoh har studeret i Australien og USA og underviser i klaver på Musikvidenskabeligt Institut.
“Hun har spillet i hele Europa, har udgivet en lang række CD’er og bl.a. modtaget P2-prisen i 2011 for en CD med klaverværker af Svend Erik Tarp. Af udmærkelser har hun bl.a. vundet “Diplome d’Honneur” ved den internationale Grieg-klaverkonkurrence i Norge,” lyder det fra Morten Bech.
Der er gratis adgang til koncerten med det internationale stjernedrys. Koncerten finder sted i Islev Kirke søndag den 12. februar kl. 16.00.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top