Annonce

Festligt farvel til ‘brandstationen’
WEB_Inger-Petersen-ved-rece.jpg
Foto: Privat
afsked Inger Petersen takker af på VUC.

Hele Rødovres brandstation takkede i tirsdags farvel til en menneskealders fast arbejde i Rødovre. Inger Petersen har arbejdet i VUC systemet læn- gere tilbage, end nogen helt præcist kan huske, og hele VUC Vestegnen var dukket op for at sige et festligt farvel til hende. De sidste mange år har Inger Petersen arbejdet som den administrative ankerperson på afdelingen på Højnæsvej 75 i Rødovre. “Afdelingens brandstation,” sagde afdelingsleder Henrik Daugaard, som udtrykte sin anerkendelse både i tale og sang.
Inger Petersen har siddet med afdelingens økonomi og planlægning, og hun har været den der med indblik og overblik har varetaget alle de små og store problemer, som lærere og kursister har haft i dagligdagen. Nu venter et liv med bøger, børnebørn, gymnastik, kunst og koncerter.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top