Forrygende fastelavnsfest
WEB_fastelavn_04_190212_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
fastelavn 200 udklædte børn var med knorhår, krigsmaling og flotte prinsesse kjoler med til at skabe en fantastisk fastelavnskulisse på Rødovregaard i søndags.

Støvregn og lidt februarblæst var hvad der mødte de i alt 200 børn der i søndags tilbragte det meste af formiddagen på Rødovregaard. Scenen var sat til en forrygende fastelavnsfest og de mange børn gjorde deres til, at skabe den helt rigtige stemning. I farverige ko- stumer slog de katten af tønden, inden de senere tog sig en velfortjent pause fra tøndeslagning og kastede sig over fastelavnsboller med farvestrålende glasur i Rødovregaards to længer.

Månedens Mission
I anledning af Rødovre Lokal Nyts 10-års fødselsdag vil vi én gang hver måned vælge en begivenhed eller en event, hvor vi vil plante vores personlige fingeraftryk. under titlen ‘Månedens Mission’ inviterede vi i januar måned 3600 borgere til gratis ishockey, og i denne måned var det fastelavnsarrangement på Rødovregaard der var mål for missionen.  Heerup Museum, DUI, Leg og Virke, Rødovregaard og Socialdemokratiet havde på fornemeste vis arrangeret fastelavnsfesten, og avisens mission var til dels at forevige den festlige stemning på et lærred ved kunstner Bjørn Eriksen og tage et billede af alle de udklædte børn.
Bjørn Eriksens færdige værk kan ses på Rødovregaard, mens Brian Poulsens festlige fastelavnsskud kan ses på de næste tre sider. På trods af ge- nerthed, træthed og måske kameraskræk, lykkedes det alligevel at få godt 82 børn ind foran kameraet. Se om du kan finde dit eget, naboens eller kollegaens barn på de næste tre sider. 

Annonce

Klik på billedet for at se næste

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top