DM-guld til lærlinge på Tæbyvej
WEB_thor.jpg
Thor Peitersen. Foto: SkillsDenmark
DM Ved Danmarksmesterskabet i håndværk, lykkedes det igen Københavns Tekniske Skole på Tæbyvej at vinde guld. Og så oven i købet to gange! Tømrerlærling Tobias Skov Pedersen og snedkerlærling Thor Peitersen endte begge øverst på sejrsskamlen.

Der er gode vaner og så er det dårlige. De dårlige vil man for alt i verden gerne slippe af med, mens man med de gode gerne vil holde på dem.
På Københavns Tekniske Skole på Tæbyvej er det efterhånden blevet en fast tradition, at skolens elever stryger til tops i diverse konkurrencer og  weekendens Danmarksmesterskab i håndværk – DM i Skills – var naturligvis ingen undtagelse.
Lørdag den 28. januar blev tømrerlærling Tobias Skov Pedersen og snedkerlærling Thor Peitersen fra KTS Tæbyvej kåret som danmarksmestre. Det skete ved DM i Skills, hvor 200 unge håndværkere gennem tre dage kæmpede om at blive danmarksmester inden for 27 fag.

Direkte videre til EM.
Mesterskabet fandt sted i Odense Congress Center, og her havde lærlingene fået tildelt en gulvplads, diverse materialer, samt en tegning over den opgave, som de skulle udføre i løbet af konkurrencedagene. Thor Peitersen skulle fremstille et lille skab, mens Tobias Skov Pedersen skulle lave en kompliceret trækonstruktion. Da dommernes point til deltagerne inden for de to fag blev talt sammen, havde de to lærlinge fra KTS på Tæbyvej flest. Dermed var de blandt de 30 deltagere, der blev kåret som Danmarksmestre ved en festlig ceremoni lørdag eftermiddag, hvor også LO-formand Harald Børsting og tidligere undervisningsminister Bertel Haarder talte til deltagerne. Efter Danmarksmesterskabet kørte Tobias Skov Pedersen videre til Stuttgart for at deltage i EM for tømrere.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top