“Det er en helt grotesk sag”
WEB_roedovre-politistation_.jpg
Det gik vildt for sig, da 13 betjente fra en specialenhed hos Københavns Vestegns Politi i forrige weekend festede igennem på politistationen på Egegårdsvej. Betjentene kastede bl.a. kanonslag ud af vinduerne og ifølge Ekstra Bladet kom flere betjente i klammeri, da kollegaer i tjeneste ankom til Egegårdsvej for at få styr på festen. Foto: Brian Poulsen
FESTEGNENS POLITI Direktøren for Den Uafhængige Politiklagemyndighed ligger ikke fingre imellem. "Det er en helt grotesk sag og jeg har aldrig oplevet noget lignende," siger hun.

Kirsten Dyrman har oplevet meget i de 25 år hun har arbejdet som statsadvokat, men hun har alligevel aldrig oplevet noget så grotesk, som den igangværende sag om fordrukne betjente fra politistationen på Egegårdsvej.
Som direktør for Den Uafhængige Politiklagemyndighed skal hun nu undersøge, hvad der helt præcist skete, da 13 betjente fra en specialenhed hos Københavns Vestegns Politi i forrige weekend satte loven på standby og festede igennem med kanonslag og smadrede ruder til følge.
“Jeg har haft et langt liv i anklagemyndigheden og jeg har aldrig hørt om en lignende sag. Det er en helt grotesk og enestående sag,” forsikrer hun.

Hærværk mod bil
Ifølge vores oplysninger fejrede de 13 betjente i specialenheden et chefskifte. Det der startede som en stille fest på politistationen på Egegårdsvej   udviklede sig imidlertid til et sandt ragnarok af affyrede kanonslag og smadrede ruder.
“Flere borgere kontaktede politiet, da de mente at der blev affyret kanonslag af fra politistationen. Vi har været på stedet og kan bekræfte at kanonslagne blev affyret fra politistationen. Vi har fundet affyrede kanonslag uden foran stationen og vi har også konstateret at fyrværkeriet har smadret en rude,” forklarer Kirsten Dyrman.
Der er også sket skader mod en parkeret bil på politistationen, og det undersøges ligeledes, om hærværket har noget med politifesten at gøre.
“Det ligger helt fast at der blev affyret kanonslag af, men om det er de kanonslag der har lavet skade på en bil ved vi ikke noget om på nuværende tidspunkt,” siger direktører Kirsten Dyrman.

Annonce

Mange afhøringer
Den Uafhængige Politiklagemyndighed har været på politistationen i Rødovre for at foretage afhøringer af de implicerede.
“Vi har været i Rødovre og foretaget afhøringen og af de 13 betjente der var med til festen, samt de betjente der blev tilkaldt til stedet. Vi har også været rundt i området for at snakke med borgere, så det er blevet til rigtig mange afhøringer,” slutter Kirsten Dyrman.

Kommentarer

4 kommentarer om ““Det er en helt grotesk sag””

 1. Mogens Lind siger:

  Grotesk er ikke ordet
  politiet overtræder landets love ?????
  De skal foregå os andre med et godt eksempel!

 2. Flemming Kibsgaard siger:

  Hmm… politi?…., tænk skrev jeg virkelig politi…

 3. Gunnar siger:

  De “betjente” som er omtalt, burde ikke have deres skilt og rettigheder, nu har de selv dummet sig og vist deres sande holdning til samfundet og deres magt liderliger tendeser. Hvor mange uberretiget anholdelser er det blevet til i div weekender, som efterfølgende er blevet gemt i bunken af andre “klager” ? Tjek op på den enhed og i vil finde mange spændene forbindelser til diverser miljøer.

  X

 4. Peter Nielsen siger:

  Det er meget sjovt fordi der har været utallige sager, med politifolk der er bliver anklaget for langt være ting, men ingen er sigtet.. det mærkelige består i, at man nu sigte betjente for små forsinkelser?

  Det er med garanti et “cover-up”. Betjentene har fået for meget line, og for meget magt i deres “lukkede gruppe”, det har sikret ført til at andre ting er forsvundet fra laget eller andet.

  Så er det hele rede ud med en lille sød historie, om at dansk politi ikke tillader sig betjente, at holde fest, og kaste med kanonslag. Sagen er glatte ud, og betjentene har få en fyreseddel, uden offentligheden stiller spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top