Dansende til guld
Dansere.jpg
Cathrine Hedegaard og partner Mathias Engel Hansen Foto: Privat
Dans Rødovre blev i d. 31. januar beriget med to Danmarksmestre i standartdans. Cathrine Hedegaard vandt blandt ynglingene, mens Christian Gørtz hentede de voksnes mesterskab.

Cathrine Hedegaard og Christian Gørtz vandt d. 31. januar Danmarksmesterskaberne i standart-dans. De to Rødovre-borgere vandt i hver sin aldersgruppe, så på sin vis kan man tale om dobbelt guld til Rødovre.

Forum Horsens lagde rammerne til, og De Danske Danseskoler stod for arrangementet, hvor 800 af Danmarks bedste dansere dystede på hæder og æren, og ikke mindst titlerne som Danmarks bedste indenfor de forskellige danseformer og aldersgrupper.

Annonce

Intet var overladt til tilfældighederne, da 11 dommere spankulerede rundt på gulvet med de dansende par, mens de vurderede parrenes evner i de 5 standart danse: Engelsk vals, Tango, Wienervals, Slowfox og Quickstep.

Cathrine Hedegaard blev samme med sin makker Mathias Engel Hansen Danmarksmester for yndlinge, på trods af at de to er et ret nydannet par, og kun har danset sammen siden august 2011. Til dagligt er de under kyndig ledelse af Britt Bendixsen, som de fleste nok vil kende som dommeren fra ”Vild Med Dans” på TV2.

I de voksne rækker vandt Christian Gørtz sammen med sin makker Mie Dyberg Skandov Danmarksmesterskabet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top