Annonce

Danmarkspremierer på stribe i kulturhuset
WEB_alle-foran-bil2.jpg
Torsdag er store premieredag i Viften. Peter Mygind kan bl.a. opleves i Foto: presse
biograf Torsdag er store premieredag i Viften. I morgen kan man således opleve tre Danmarkspremierer på det store lærred.

Der er biografunderholdning for enhver smag,   når Viften i morgen slår dørene op til hele tre  Danmarkspremierer i
biografen.  
Kl. 16.00 vises ‘Den bestøvlede kat’ i 3D med dansk tale. Filmen er produceret af skaberne bag ‘Shrek’. Kl. 18.00 vises ‘Min søsters børn alene hjemme’, der er den femte film i rækken af de moderne genindspilninger af de klassiske film. Kl. 20.00 vises ‘Lærkevej – til døden os skiller’ – filmversionen af den populære TV-serie med bl.a. Søs Egelind.
“Filmen ‘Lærkevej – Til døden os skiller’ er filmversionen af den populære TV-serie kendt fra TV2 med bl.a. Søs Egelind. Da Elisabeth pludselig kollapser til sin egen fest afsløres hemmeligheder og nye lyster får liv for naboerne på Lærkevej. Startskuddet er dermed givet til alt fra swinger-sex, familieopgør og organtyveri i en komedie, der hylder livet og afslører hidtil ukendte sider af indbyggerne på den populære vej,” forklarer John Frobøse fra Viften.

Far til fire. 
Den første premierefilm er et helte-modigt eventyr, mens ‘Min søsters børn alene hjemme’ er en film om grænser, regler og børneopdragelse. Sidste år væltede Min søsters børn Nordjylland, og denne gang er det deres eget nabolag, der bliver usikkert, da forældrene tager til USA og onkel Erik får ansvaret for børneopdragelsen. Det bliver et glædeligt gensyn med Blob, Pusle, Jan, Michael, Amalie og onkel Erik.
Billetter kan købes direkte på viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top