Annonce

Dagligvarebutik ønsker at bygge på Islevbrovej
WEB_nedrivning-islevbrovej_.jpg
Det store tomme areal på Islevbrovej skal nu miljøvurderes, inden næste spadestik bliver taget."Vi ved ikke noget 100 procent sikkert om, hvad der kommer på adressen," forklarer Bjarne Rieckmann. Foto: Brian Poulsen
islev En dagligvarebutik har ansøgt om byggetilladelse på Islevbrovej, men ansøgningen er endnu ikke behandlet. Erik Nielsen drømmer i forbindelse med byggeriet om, at lave et strøg der forbinder Islevbrovej med Islev Torv.

I den seneste måned har redaktionen modtaget utallige spørgsmål vedrørende Islevbrovej. Flere bygninger er blevet revet ned på vejen og især mange Islevborgere har luftet deres bekymringer for, hvad der skal ske med den efterhånden helt nøgne byggegrund. 
Teknisk Forvaltning har givet nedrivningstilladelse til at rive de tre bygninger ned på Islevbrovej, men der er ikke givet en byggetilladelse endnu.
“Vi har for kort tid siden modtaget en ansøgning om byggetilladelse til en dagligvarebutik, men vi har ikke behandlet ansøgningen endnu,” siger  Rødovre Kommunes stadsarkitekt Bjarne       Rieckmann.

Fremtidsplaner
Den netop overståede arkitektkonkurrence har givet mange bud på, hvordan man kan forvandle den til tider forsømte bydel Islev. Borgmester Erik Nielsen har fulgt konkurrencen tæt fra sidelinien og han drømmer om et strøg langs Islevbrovej der bliver forbundet på Islev Torv.
“Vi har nu fået afholdt arkitektkonkurrencen, som har givet en masse nye og spændende bud på, hvordan Islev kan udvikles i de kommende år. Nu er tiden kommet til, at borgerne i lokalområdet skal give deres besyv med. Derfor skal de nye bud i den nærmeste fremtid drøftes med borgerne i Islev”, siger Erik Nielsen og fortsætter:
“Det er meget vigtigt, at vi er opmærksomme på at udvikle i Islev. Der er behov for, at der sker noget. Forslaget om at lave et nyt strøg langs Islevbrovej, hvor torvet bliver et knudepunkt, er oplagt. Det kan forhåbentlig være med til at tilføre nyt liv til Islev Torv og give hele Islev et løft,” slutter borgmesteren.

Annonce
Kommentarer

4 kommentarer om “Dagligvarebutik ønsker at bygge på Islevbrovej”

 1. Kenneth siger:

  Interessant se bare at få givet den tilladelse så de kan komme igang med at bygge.
  Der mangler den slags forretninger i Islev, hvor man kiun har Fakta og Spar.

  Der er uden tvivl også en fornuftigt grundlag for en sådan forretning med de mange og, efterhånden gamle/ældre mennesker der bor i området

 2. jytte jensen siger:

  jeg syntes det lyder godt med at få nogle flere forretninger her i islev vi har ikke for mange

 3. Kenneth siger:

  Ja og lad nu være (komune) at lade jer presse af en eventuel stor organisation som eks Dansk Supermarked eller Coop, som sikkert gerne vil stikke en kæp i hjulet for en anden forretning end deres egen. Så giv plads uanset hvem det kunne være – Rema, Aldi, Lidl etc etc !!!

 4. Arne siger:

  Rygterne siger, at det blot er Fakta der vil rykker derhen, og så er vi lige langt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top