Annonce
Cheftræner vil reducere fejl
RMB-AaB14_171111_BP.jpg
Rødovre Mighty Bulls tager i morgen i mod Aalborg. Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Rødovre skal torsdag forsøge at revanchere nederlaget til EfB, når AaB besøger Arenaen. Cheftræner Brad Gratton lægger vægt på, at holdet skal reducere antallet af fejl, som har kostet point i de sidste to kampe. Tobias Hansen er tvivlsom til opgøret på grund af sygdom.

Der er sandsynlighed for, at AaB-spillerne vil have tankerne et andet sted, når holdet torsdag besøger Rødovre. Ishockeydelen under AaB er således i dag blevet sat til salg, og fremtiden er p.t. uvis for den nordjyske klub.

Men faktum er, at AaB har det indbyrdes overtag med tre sejre og et enkelt nederlag mod tyrene i indeværende sæson. Til gengæld er Rødovre højst placeret i tabellen – delt tredjeplads med Herning Blue Fox – med 13 point ned til nordjyderne på femtepladsen.

Efter nederlaget til EfB tirsdag i Esbjerg, skal Rødovre forsøge at rejse sig på hjemmebane mod AaB og den tidligere slovakiske Rødovre-sniper, Ivan Dornic.

”AaB er stærke mod alle hold i ligaen, så vi skal være skarpe fra første sekund og have en god rytme på holdet. Vi vil køre hårdt på dem og ellers bare spille vores egen kamp,” siger cheftræner Brad Gratton og fortsætter.

”Vi skal være fokuseret i hele kampen og have styr på udskiftningerne. Vi skal skære ned på fejlene, som har kostet os nogle point i de sidste to kampe. Vi kigger os ikke tilbage, men ser frem og tænker over, hvad vi skal gøre mod AaB,” slutter Brad Gratton.

Vil tage revanche
Målmand Sebastian, der netop er udtaget til landsholdet, kommenterer først på nederlaget i Esbjerg.

”Der kommer nogle svipsere ind i mellem, og så havde jeg selv ikke den heldigste dag i forhold til de tidligere kampe hos dem. Men det er bedre et lære lektien nu end i slutspillet,” siger målmanden og fortsætter.

”Nu skal vi møde AaB, som vi ikke har præsteret det bedste mod i denne sæson. Det er svært at sige, hvorfor vi kun har vundet én kamp mod dem, men vi vil i hvert fald forsøge at tage revanche for nederlaget mod EfB.”

Der er fem kampe tilbage i grundspillet, så slutspillet står for døren.

”Jeg tror, at næsten alle, der var til hjemmekampen mod Odense, kunne mærke en form for slutspilsstemning allerede dér. Det er stadig helt åbent, hvem vi kan komme til at møde i kvartfinalen, så det er vigtigt, at vi kan slå de sandsynlige hold. Vi skal præstere, inden slutspillet starter,” slutter Sebastian Dahm.

Rødovres cheftræner kan desuden orientere om, at Mikkel Nielsen fortsat er ukampdygtig samt at Tobias Hansen er fifty-fifty på grund af sygdom. Den stærke back sad også udenfor i kampen mod EfB Ishockey.

Rødovre Mighty Bulls mod AaB Ishockey begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Hoveddommerne til opgøret bliver Jan Bigum og Rasmus Toppel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top