Brad Gratton tager to år mere
bratt-gratton_RMB-SJYSKE13_061011_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Rødovres canadiske cheftræner, Brad Gratton, har forlænget sin kontrakt med klubben. Han vil således også være i trænersædet i yderligere to sæsoner, og han glæder sig over at få muligheden for at bygge holdet op.

Der bliver mulighed for Rødovre at bygge noget stort og holdbart op de kommende sæsoner. Holdets canadiske cheftræner, Brad Gratton, har nemlig tegnet kontrakt for to år mere i trænersædet for klubben.

”Jeg er glad for holdet her i Rødovre, og så har jeg stor respekt for Brian Møller og Gert Hansen, som jeg har et godt samarbejde med. Vi prøver i fællesskab at bygge noget op med vores mange unge spillere og rutinerede kræfter. Jeg har en god fornemmelse med dette hold,” siger Gratton, der i daglig tale blot kaldes ’Gratts’.

Annonce

Han nyder at tilbringe dagligdagen i Rødovre og være en del af hockeykulturen.

”Jeg elsker byen og alle folk i og omkring Rødovre Mighty Bulls. Jeg har selvfølgelig haft drøftelser med familien, der er bosiddende hjemme i Canada. Men vi er blevet enige om, at det godt kan fungere, selv om det er ’tuff’ ind i mellem,” siger Brad Gratton og glæder sig over, at familien alligevel kan forenes flere gange i løbet af en sæson.

”Nogle gange må man også give afkald på nogle ting, men familien har stadig god mulighed for at komme på besøg her i Rødovre, mens jeg også selv kan tage hjem ind i mellem.”

Klubben er glad for Brad Grattons forlængelse
Direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller, beretter også om et godt forhold til sin træner, og at klubben er glad for hans forlængelse af kontrakten.

”Heldigvis, og på dygtig vis, har både spillerne og Gratts gjort det over alt forventning. Gratts er faldet godt til i klubben og i Rødovre som by. Han har et særdeles positivt og konstruktivt samarbejde med både klubben (sportschefen og jeg), teamet omkring holdet og ikke mindst spillere, hvilket har betydet, at den nye spillestil, og måden vi vil drive holdet/klubben på, er blevet implementeret godt. Derfor har Rødovre Mighty Bulls forlænget med Gratts i to år efter denne sæson, hvilket både vi og Gratts er rigtige glade for,” siger Brian Møller.

Brad Gratton har vundet stor respekt blandt fans og andre folk, der er tilknyttet klubben. Om fire kampe – når grundspillet er færdigspillet – står han over for at skulle lede Rødovre for første gang i et DM-slutspil.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top