Annonce

Børn blev vidne til selvmord
WEB_selvmord-carlsro_02_270.jpg

Bag Langhuset i Carlro er der hundredvis af boliger, der trænger til renovation og isolering. Men det bliver ikke til noget, hvis regeringen bruger pengene fra Landsbyggefonden til at finansiere sin ghettopakke, mener lokale boligafdelinger.

Vidnerne til selvmordet blev efterfølgende tilbudt krisehjælp. Foto: Brian Poulsen
politi En gruppe børn og voksne blev vidner til et selvmord, da en mand i mandags sprang i døden fra en svalegang i Langhuset.

En mand døde på stedet, da han mandag morgen sprang ud fra en svalegang fra sjette sals højde i Langhuset i Carlsro. Manden døde på stedet og Kim Svenningsen, der er vagtchef hos Københavns Vestegns Politi bekræfter at der er tale om et selvmord.
“Vi har set videoovervågning fra ejendommen og det viser med tydelighed at der er tale om et selvmord,” fortæller han.
Flere personer blev vidne til den ulykkelige episode, her i blandt flere børn.
“Der var flere personer til stede, da manden sprang ud. Der var et par voksne og flere børn i alderen 10-12 år, samt nogle små børn ned i toårs-alderen,” forklarer Kim Svenningsen og fortsætter:
“Der blev taget hånd om dem efterfølgende og de er alle blevet tilbudt og har taget imod krisehjælp for at få bearbejdet den voldsomme episode,” slutter han.

Lokal Nyt omtaler som hovedregel aldrig selvmord i avisen, medmindre omstændighederne taler imod. 
 Flere børn og voksne blev vidne til mandens selvmord og det har medført flere henvendelser til redaktionen fra borgere.  Derfor fandt vi det relevant med en   offentlig omtale af hændelsesforløbet.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top