Blå torsdag med Mike Andersen
WEB_mikeandersen_stor.jpg
Det seks mand store "Mike Andersen Band" har turneret over hele Eu- ropa de seneste 10 år, samt udgivet 3 albums, som har været nogle af de mest succesfulde bluesbaserede udgivelser i Danmark. Foto: Presse
koncert Mike Andersen Blues Band sætter fut i Viften med soul og blues i verdensklasse.

Jeg skriver mange nye sange for tiden, som gerne skulle ende med et nyt album i løbet af 2012. Jeg har samlet et hold med de musikere jeg føler vil være det perfekte match til disse nye sange”, udtaler Mike Andersen. Om det nye album kommer inden koncerten i Viften torsdag d. 23. februar er nok ikke sandsynligt, men det gør heller ikke noget.
I 2010 udgav han det anmelderroste album ‘Echoes’ der var nomineret til hele tre Danish Music Awards og kom ind på en 10. plads på en liste over de 100 vigtigste udgivelser i 2010.
“Mike Andersen er først og fremmest sanger med en stærk, følsom og indlevende stemme, og allerede som ganske ung, var hans idoler de store soulsangere. Bluesguitaren har han kompromisløst dyrket siden han var dreng. Andersen ikke alene hylder disse traditioner, han bygger videre på dem. Det høres tydeligt på den seneste udgivelse, ‘Echoes’, der både viser hans format som sanger og guitarist, men også sætter streg under hans talent som sangskriver,” fortæller John Frobøse om den nært forestående koncert.
Billetter kan købes på viften.dk, billetnet.dk og posthuse eller i Kulturhuset Viften.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top