Annonce

Åbent hus hos RH
RH_herrer-HIK_06_260212_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold I en målrig håndboldkamp holdt Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer åbent hus i forsvaret, hvor HIK fik lov at score 34 mål. Rødovre kom selv for sent til målfesten, der for RH først begyndte i anden halvleg.

Rødovre Håndbold – HIK: 25-34(7-15)

Rødovre målscorer: Martin Rasmussen 9(1), Jonas Rikardo 5, Jacob Bønnelykke 3, Lasse Teis Rasmussen 2, Lasse Johansen 2, Anders Mark 1, Rasmus Hartmann 1.

Annonce

Udv: RH 3 x 2 min + rødt kort(Nicklas Mittet), HIK: 1 x 2 min.

Redningsprocent: Patrick Mittet(21 redninger på 54 skud = 39 %)

På trods af at solen smilede ned på de håndboldglade folk, der havde taget turen til Rødovre Stadionhal for at se kampen mellem RH’s 2. divisionsherrer og HIK, var der ikke meget lys i mørket for hjemmeholdet, der fik en på hatten af HIK.

Fra kampens start var der kun et hold på banen, og HIK kom forholdsvis hurtigt foran 5-0. Først efter 8,5 minut kom Rødovre på tavlen, da fløjspilleren Lasse Teis Rasmussen tog turen ind over midten og kom igennem HIK-forsvaret.

Det gav lidt tro på tingene, og keeper Patrick Mittet var med et par gode redninger med til at stoppe den umiddelbare blødning. Det blev det ikke hjulpet meget på vej af Rødovres evne til at skyde i paraderne eller på stolperne, eller HIK’s fantastiske indspil til stregen.

Efter lidt scoringer til begge hold løb Rødovre igen tør for offensiv opfindsomhed, og efter 6-10-reduceringen blev et par dumme angreb fra Rødovre straffet, og ved pausen var hjemmeholdet nede med 8 mål.

Fra anden halvlegs start kom Rødovre med torden og lynild i angrebet. Man angreb hurtigere mod målet og skød keeperen lavere i målet med succes. Uheldigvis fossede målene stadig ind nede bagi.

Hvad, der i første halvleg var en ensidet målfest, blev i anden halvleg en fest for to hold, hvor målene strømmede ind. Patrick Mittet i målet var på ingen måde ansvarlig for de mange mål. Tværtimod bidrog han i starten af anden halvleg til, at Rødovre kunne æde 3 mål af forspringet.

Tempoet var dog uholdbart højt, og en udvisning til Nicklas Mittet kostede kræfter, og så stoppede comebacket der. En mandsopdækning hjalp heller ikke tilstrækkeligt til at udligne for de manglende kræfter i forsvaret.

Derfor udviklede anden halvleg sig til en sand målfest. Og eftersom halvlegen skred frem blev målfesten igen en fest for én. Midt i halvlegen, da kræfterne var sluppet op hos hjemmeholdet, øgede HIK til en 7-målsføring, og afgjorde dermed kampen.

Da resten af kampen dermed havde mistet det meste af sin betydning, blev indstillingen til forsvarsspil igen meget afslappet fra begge hold, og da scoringsfesten var slut, viste lystavlen 34-25 til gæsterne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top