Annonce

20-kamps måltørke brudt
BPO_6836.jpg
Mikkel Bødker kom endelig på tavlen igen i nat dansk tid. Foto: Brian Poulsen
NHL Mikkel Bødker scorede for første gang i 21 kampe for Phoenix Coyotes, da Dallas Stars blev besejret med 2-1 i nat dansk tid. Jannik Hansen fik assist for Vancouver.

Man skulle helt tilbage til 29. december 2011 for at finde Mikkel Bødker på scoringstavlen i NHL. I nat blev det så endelig til et mål for danskeren igen. Med sit 8. sæsonmål, skød Mikkel Bødker Phoenix Coyotes i gang, da Dallas Stars blev sendt hjem uden points fra ørkenstaten Arizona.

Med nattens mål er Mikkel Bødker nu oppe på 8 mål og og 9 assists for i alt 17 points i 59 kampe. Med nattens sejr ligger Phoenix 2 points over stregen der giver adgang til slutspillet. Der er dog stadig 23 kampe tilbage af sæsonen.

Annonce

Jannik Hansen fulgte op på sin scoring i sidste kamp, og  blev noteret  for en enkelt assist, da Vancouver slog Toronto Maple Leafs med 6-2. Danskeren har 3 points i de sidste 5 kampe (1 mål og 2 assists).

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top