Annonce

Vestforbrænding skaber muligheder
praktikpladser Hvert år står flere og flere unge uden job eller læreplads. Det vil Vestforbrænding nu lave om på, ved at skabe 355 ugers arbejde for praktikanter og elever.

Af Amalie Aggerholm og Rikke Højbjerg, Rødovre Gymnasium.

Et af målene for Vestforbrænding i 2012 er at skabe 355 ugers arbejde for praktikanter, elever og lærlinge, samt oprette andre former for samfunds- ansvarlig beskæftigelse. Målet er formet på baggrund af det sociale ansvar, som virksomheden føler for samfundet.
Vestforbrænding har 300 medarbejdere, der har mange gode erfarin- ger, som de kan give videre til personer, som gerne vil have en fod indenfor på arbejdsmarkedet. Virksomhedens sociale ansvar strækker sig ud over blot at skabe mange lærepladser. De vil også hjælpe borgere med særlige behov i form af fleks- jobs og andre tilbud.
“Vi har gode erfaringer med at have medarbejdere ansat, der ikke kan klare et fuldtidsjob på grund af sygdom eller handicap,” forklarer Ove E. Dalsgaard, bestyrelsesformand for Vestforbrænding.
Han understreger, at Vestforbrænding derfor vil imødekomme syge og handicappedes behov for arbejde, så både de og andre arbejdsløse kan mærke, hvorledes de også er ønsket i samfundet.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top