Annonce

Vender kæmpemæssigt underskud til overskud
WEB_raadhuset_10-10-02_4.jpg
Rød-ovre Kommune har elimineret et dundrende underskud på 114,9 millioner kroner fra 2010 til et Foto: Arkiv
økonomi En stram økonomisk styring har været medvirkende til, at Rødovre Kommune har elimineret et dundrende underskud på 114,9 millioner kroner fra 2010 til et lille overskud.

Med en spændt livrem lykkedes det for Rødovre Kommune at få økonomien til at balancere i 2011. Rødovre Kommune gik ellers ud af 2010 med et stort merforbrug, men med stram økonomisk styring og et indkøbs- og ansættelsesstop i sommer er det lykkedes at få vendt den økonomiske nedtur til en lille optur.
“Økonomien er blevet genoprettet. Vi har fået elimineret underskuddet fra 2010, så vi går ud af 2011 i balance – faktisk tegner det lige nu til at blive et lille overskud. Det er ikke mindst lykkedes pga. det ansættelsesstop, der blev indført i Rødovre Kommune i sommeren 2011,” siger borgmester Erik Nielsen. 
Det nye harmoniske regnskab skyldes ikke kun kommunens indkøbs- og ansættelsesstop i sommer. Udgiftsområdet til servicen til borgerne er blevet beskåret med næsten 50 mio.kr. Erik Nielsen erkender, at det har været en sejtrækker for medarbejderne i Rødovre Kommune.
“De ansatte i kommunen har ydet en forbilledlig indsats, for at borgerne ikke skulle kunne mærke ansættelsesstoppet,” siger Erik Nielsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top