Vask din bil med damp
WEB_eco-steam02_03112_BP.jpg
Tahsin Öcal er ikke i tvivl. Fremtidens bilvask kommer til at ske med damp. Foto: Brian Poulsen
biler Han kalder det selv fremtidens bilvask. Tahsin Öcal renser biler indvendig og udvendig kun ved hjælp af sæbe og damp.

I lokaler på Hvidsværmervej i Islev har Tahsin Öcal siden 1. december sidste år renset biler på en miljøvenlig måde. Det kan ikke betvivles, at rensningerne er miljøvenlig, for rensninger foregår udelukkende med hjælp fra varm damp og sæbevand.
Den noget atypiske bilvask er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, men for Tahsin Öcal er den dampende rengøringsmetode ikke kun flotte ord uden hold i. 
Han var med til at opfinde og udvikle den maskine der med høje varmegrader og stort lufttryk producerer damp, der fjerner alt lige fra motorolie på bilsæder til jord og mudder på fælge.

Annonce

Bakteriedræbende
“Vi damper bilen indeni og udenpå. Diverse pletter på sæderne og beskidte måtter bliver næsten som nye efter en tur med dampmaskinen. Den varme damp opløser snavset og efterfølgende er det lige til at suge op med en speciel støvsuger. Det er nemt, simpelt, bakteriedræbende og allergivenligt,” siger Tahsin Öcal, inden han også fortæller, at dampen også får lak og fælge til at glimte som nye.
“Man får et fantastisk resultat og samtidig undgår man unødvendig slitage og ridser, som man kan få i en bilvask,” fortæller han.

Glade kunder
kundernes reaktion har været positiv og Tahsin Öcal fortæller, at han allerede har kunder der vender tilbage for at få deres bil dampet igen.
“Vi har kun haft åbnet i en måned, men nogle har været så tilfredse med resultatet, at de nu igen vil have deres bil renset. Det er normalt ikke nødvendigt at rense den så ofte, men det kommer jo an på, hvor glad man er for sin bil og hvor godt man vil passe på den,” slutter Tahsin Öcal
Man kan læse mere om den dampende bilvask på eco-steam.dk

Kommentarer

3 kommentarer om “Vask din bil med damp”

  1. Carsten siger:

    kan du også damp rense en scooter motor

  2. Marc siger:

    Man kan faktisk få damprensere til 700-800 kr. fra f.eks. Kärcher, som er glimrende til at rense sæder, fælge og motor med.
    Hvis du skal rense eller opfriske snuskede sæder, følger der for det meste også tekstilmundstykke med, som kan bruges til det formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top