Annonce

Tre spilledages karantæne til Phil Paquet
Ishockey Phil Paquet er blevet tildelt tre spilledages karantæne af DIUs Disciplinærudvalg efter hans tackling af Mike Rådde. Svenske Rådde beretter om lille fremgang i helbredet.

Der er nu blevet truffet afgørelse i sagen om Phil Paquets tackling af Mike Rådde i torsdagens lokalopgør.

Den store canadier har fået tre spilledages karantæne, hvoraf den første karantænedag blev afsonet i Copenhagens nederlag lørdag aften i Frederikshavn. Disciplinærudvalget er kommet med den begrundelse, at Mike Rådde ikke havde mulighed for at beskytte eget hoved, mens Phil Paquet igennem hele forløbet havde mulighed for at kunne se, at Rådde stod med ryggen til banen.

Annonce

Det hedder videre i begrundelsen blandt andet følgende.

”Selvom en spiller med pucken ved banden i egen zone skal forvente at kunne blive tacklet, skal en spiller aldrig forvente at blive tacklet i ryggen,” lyder det fra Disciplinærudvalget.

Fremgang at spore
I første omgang modtog Mike Rådde en undskyldning fra Paquet igennem internettet, men nu har de to hovedpersoner talt sammen over telefonen.

”Han har ringet til mig og sagt undskyld. Jeg synes, det er god stil, at han gør det. Han forklarede, hvordan han selv så situationen, og vi har haft en god snak,” siger den sympatiske svensker og fortæller kort om hans helbred.

”Det går lidt bedre i dag, så det er dejligt med en lille fremgang.”

Det er dog stadig uvist, hvornår backen kan vende tilbage på isen for Rødovre Mighty Bulls.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top