Annonce

Tophold afvist
RFC_herrer-OG-hafnia_04_280112_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovre FC har over de sidste to kampe afvist de to første-udfordrere i Øst-rækken – Benløse og Hafnia – og er dermed stadig ubesejret. Onsdag aften hentede RFC en snæver sejr over Benløse, mens de lørdag eftermiddag holdt Hafnia stangen med cifrene 9-6.

Benløse – Rødovre: 5-6

Rødovres målscorer: Jacob Andersen, Mikkel Gotfredsen, Martin Erichsen x 3, Claus Nissen

Annonce

Rødovre – Hafnia: 9-6

Rødovres målscorer: Jacob Andersen x 3, Mikkel Gotfredsen, Emil Kristensen x 3, Michael Mathiasen, Tobias Nielsen.

Som en konge af Øst-rækken tog Rødovre FC i denne uge imod de udfordrere til tronen: Benløse og Hafnia. Og som en rutineret konge blev begge udfordrer afvist i de to kampe.

Første kamp i Benløse var det udfordrerne, der havde fat i den lange ende i det meste af kampen. En scoring i undertal af Jacob Andersen og lidt magi fra keeperen Mike Trolle gav Rødovre en føring efter første periode på 1-0.

Det tog ikke lang tid, før Benløse fik udlignet, og hjemmeholdet fortsætter med 120 km/t henover Rødovre, der må tage en time-out ved 4-1 til Benløse. Claus Nissen blev herefter rykket frem fra back til forward, og han kreerede de to reducerende scoringer af Gotfredsen og Erichsen, der sendte Rødovre FC i omklædningen bagud med kun 4-3.

Nu var det Rødovres tur til at komme hurtigt ud af starthullerne, og 54 sekunder inden i 3. periode var der udlignet. Denne gang var det Claus Nissen selv, der sendte bolden i nettet. Selvom dåbsattesten siger 1972 som fødselsår, kan Nissen stadig drive gæk med de unge.

Benløse kommer igen foran, inden Martin Erichsen udligner. Ved 5-5 står kampen og vipper. Begge hold har chancerne for at bringe sig afgørende foran. Det bliver Martin Erichsen, der med sit tredje mål, sender de tre point til Rødovre.

Lørdag var Hafnia så på jagt efter point fra topholdet. Fra start nægtede de at lade Rødovre styre kampen som vanligt. Det blev dog stadig Rødovre, der scorer først efter fornemt arbejde ved banden bag mål, der fører til at en fri Jacob Andersen kan åbne scoringen.

Hafnia kæmper sig tilbage i kampen blot for at få endnu en spand kold vand i hovedet. Denne gang er det et Marko Krogsgaard-skud, som Mikkel Gotfredsen retter af til 2-0-føring. Gæsterne genfinder dog roen og skaber flere gode chancer, som Mike Trolle må rulle rundt på ryggen for at holde ude af sit net.

Anden periode er ikke mange minutter gammel, da reduceringen kommer. Gæsterne løber fra starten af anden periode RFC’s forsvar over ende. Da Rødovre endelig får tid og plads til at føre et gennemført angreb ud udnytter de det med en uhyggelig præcision, og Jacob Andersen sætter sidste stav på.

Herfra tog Emil Kristensen over. På et kontraløb scorer han sit første mål, inden kampen stiger i tempo og bliver meget hektisk. Hvad end det er i undertal eller i normalt spil skyder Emil Kristensen af sted som en raket, der bomber sig vej til netmaskerne. Hans andet mål kommer som det sidste i anden periode, hvor han gør det til 5-1. Et keeperskifte hos og en indledende kontra-scoring i tredje periode fra Hafnias, piller ikke pippet fra Kristensen, der endnu engang med et knivskarpt skud finder vej til krydset til 6-2. Hattricket fuldført.

Resten af tredje periode blev åben slagudveksling fra begge hold. Med en omgang indianertempo i hurtigt tempo blev der skabt chancer og mål i begge ender. Efter Rødovre har bragt sig på 8-3, kommer Hafnia bedre med i og øjner et øjeblik et comeback efter reduceringen til 8-5.

Dagens anden hattrick-helt Jacob Andersen afliver dog udeholdets forhåbninger, og det ændrer en resultat-pyntende scoring til 9-6 ikke på.

Dermed er Rødovre stadig den ubesejrede konge af Øst-rækken blot 5 kampe, før slutspillet begynder.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top