Annonce

Tiltrængte point
RH_damer-oeresund24_091011_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Håndbold Rødovre Håndbolds 1. divisionsdamer hentede en smal sejr over det pointløse bundhold Øresund, der blev besejret med 22-20. De to point var dog stort set det eneste træner Poul Sørensen kunne bruge efter kampen.

Efter kampen mod Øresund var de maleriske beskrivelser gemt væk og de kolde fakta hentet frem, da Rødovre Lokal Nyt snakkede med træner for Rødovre Håndbolds 1. divisionsdamehold Poul Sørensen:

”Det var to point. Det var ikke særlig kønt. Det var ikke særlig godt nogle steder. Der var ikke så meget positivt udover de to point, som bliver vigtige i kampen for at overleve,” konstaterede han og ærgrede sig over, at kampen ikke gav bonus på selvtillidskontoen:

Annonce

”Vi havde håbet på en lidt sjovere kamp, så vi kunne få lidt optimisme. Når sæsonen er færdig, er der ingen, der kigger på, om man har spillet godt mod Øresund. Samtidig var der efter kampen en lidt trykket stemning. Men de to point var vigtige.”

Selv forklarer Poul Sørensen sejrens størrelse med manglende motivation:

”Det er tændingen i forhold til at møde et bundhold. Vi tænker, den klarer vi sgu nok, selvom vi havde snakket meget om, at man skulle være klar lige meget, hvem der stod på den anden side på banen,” fortalte han og fortsatte:

”Det virkede som om man ikke var op i det gear, man skulle være. (Det giver sig udslag i) lidt af det hele. Når man ikke er helt klar, så kommer man et skridt bagud på nogle dumme indspilninger og skud, der kommer bagfra.”

Til trods for at lidt ukoncentreret og underpræsterende Rødovre-hold, formåede Øresund dog ikke at true sejren:

”Jeg synes ikke, der var fare for sejren. Vi begynder til sidst at få noget gejst, som gør at vi hiver hjem,” slutter Poul Sørensen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top