Annonce

Tilbage på sporet
RH_herrer-koege_06_201111_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Håndbold Med blot 1 sejr siden 3. november var Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer tilbage efter vinterpausen opsatte på at bryde stimen. Det gjorde de, da de på udebane vandt 31-25 over Næstved. Martin Rasmussen og Jacob Bønnelykke var de offensive drivkræfter.

Næstved – Rødovre: 25-31

Efter en længere periode med mærkelige resultater – store nederlag til bundhold, sejre over tophold – var Rødovres 2. Divisionsherrer tilbage i stødet fra starten af 2012. Året startede med en kamp søndag ude mod Næstved, der i første opgør i år tabte i Rødovre Stadionhal med 2 mål.

Annonce

Søndag blev det til 4 mål mere for Rødovre, der grundlagde deres sejr i første halvleg:

”I dag spiller vi yderst disciplineret og hårdt forsvarsspil. Vi ligger grunden i første halvleg, selvom vi kun er foran med 2 ved pausen,” lød det efter kampen fra træner Henrik Daugaard.

Og fra forsvaret fortsatte succesen over i kontrafasen, hvor andenbølgen blev nøglen:

”Vi får gang i anden bølgen, hvor vi kan få straffekast og mål. Vi har manglet den bl.a. i Køge-kampen, hvor de får os kørt ned i tempo. I dag får vi holdt tempoet og spillet bolden. Og så skyder vi ikke på hvad så helst,” sagde han selvironisk med henvisning til hans spillere – efter hans mening – manglende tålmodighed i andre kampe.

Specielt to spillere blev nøglen offensivt i Daugaards optik:

”Martin (Rasmussen red.) er tilbage som skytte, kan man sige. Vi laver nogle forsvars/angrebsudskiftninger med Nicklas (Mittet red.), så han har lidt flere kræfter til at spille offensivt,” forklarede han og fortsatte:

”Bønnelykke var på fuld damp i dag, og spiller en fantastisk kamp. Han rammer dagen helt fantastisk. Han har ikke spillet som en klassisk playmaker normalt, men mere som en gennembrudsback. Vi får lavet nogle åbninger i dag, hvor han kommer ud og får gennembrud ude på backen.”

Også en af holdets unge spillere spillede sig op søndag og fortsatte dermed sin gode formkurve fra slutningen af efteråret:

”Frederik Orby kommer også i gang i dag. Det giver altid noget højde og drøjde i forsvaret,” noterede Daugaard sig smilende om den høje bagspiller.

Mens den ene Orby har succes ser det til gengæld ud til, at fløjen Jonas Orby må vinke farvel til mindst denne forårssæson. Hans knæ skal gennemgå genoptræning, og han har derfor fået komplet ro, så han igen kan fuldføre en sæson uden smerter.

Næste uge står SUS Håndbold på programmet for Rødovre. Et hold, der tidligere har slået Rødovre, og også er placeret over Rødovre i den tætte 2. Division:

”SUS er et svært hold. De vinder hjemme i går mod Holte(Det suveræne tophold red.). Nu ved jeg ikke hvilket hold, Holte stillede med… men SUS er et rigtig klogt og disciplineret hold. Minder lidt om Køge. I forsvaret står de rigtig klogt og venter,” fortalte Henrik Daugaard, der dog tror, at hans hold er blevet klogere siden sidste opgør, hvor SUS vandt med 29-28 i Odense. Opgøret er på søndag i Rødovre Stadionhal 15:30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top