Annonce

Tilbage i sit gamle jeg
WEB_Tim-Christensen.jpg
Tim Christensen er tilbage med et nyt album og en ny rocket lyd. Der er kun få billetter tilbage i salg til åbningskoncerten i Viften d. 26. januar kl. 20.30.
koncert Tim Christensen er ikke bare tilbage som rockmusiker, han er også tilbage hos sit gamle band. I slutningen af januar drager Tim Christensen på danmarksturné og åbningskoncerten starter i Viften.

Tim Christensen blev på det nærmeste udødeliggjort, da han sammen med de resterende medlemmer fra bandet Dizzy Mizz Lizzy bragede ind på den danske rockscene i starten af halvfemserne. Siden gik han solo og fandt en mere poppet lyd frem.
Han har udgivet tre albums og publikum og anmelderne har ikke været nærige med roserne, på trods af den mindre rockede lyd.  
Alt er imidlertid tilbage ved det gamle, når Tim Christensen den 26. januar drager på Danmarksturné.
Tim Christensen er tilbage med en mere rocket version og tilmed sammen det gamle band The Damn Crystals. Bandet består af Lars Skjærbæk på guitar, Søren Koch på bas, Christoffer Møller på tangenter og endelig Jesper Lind på trommer.
“Det nye album betegnes af BT’s anmelder som intet mindre end en seksstjernet rockdrøm, og ikke bare hans bedste soloalbum, men ét af dansk rocks bedste, så det lover godt for en af årets første koncert i Viften,” lyder det begejstret fra Viftens kulturhusleder, John Frobøse.
Der er kun få billetter tilbage i salg til åbningskoncerten i Viften d. 26. januar kl. 20.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top