Annonce

Tæt topopgør i Vojens
Ishockey Det var lige ved og næsten for Rødovre, men hjemmeholdet fra SønderjyskE huggede til og vandt tirsdag med smalle 2-1 på egen is. Andy Contois scorede tyrenes mål, som Simon Grønvaldt fik en assist på, mens Mathias Bau misbrugte et straffeslag ved stillingen 1-0.

SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 2-1
(0-0, 1-0, 1-1)
33:22 1-0 Rene Holm (Sørensen, Nielsen)
45:09 2-0 Brendan Cook (Matejic, Hancock) pp1
51:55 2-1 Andy Contois (Berry, Grønvaldt)
Udv.: SE 6×2, RMB 3×2
Skud: 28-23 (7-7, 9-10, 12-6)
Tilskuere: 2.476

Rødovres kæder ifølge al-bankligaen.dk:
Målmand: Sebastian Dahm
1. Emil Bigler – Morten Allesøe. Michael Smidt – Rasmus Astrup – Andy Contois
2. Tobias Ruelykke – Sebastian Bergholt. Jannik Karvinen – Mike Berry – Adrian Ekström
3. Tobias Hansen – Simon Grønvaldt. Mathias Bau Hansen – Mikael Christensen – Mike Daugulis
4. Søren Pærregaard. Patrick Rasmussen – Mikkel Nielsen – Ulrich Linnet

Annonce

Rødovre var uden Mike Rådde, og hoveddommerne var Jens Christian Gregersen og Michael Nielsen.

SønderjyskE og Rødovre spillede en tæt og spændende kamp tirsdag aften i Vojens. I hvert fald vurderet ud fra resultatet på 2-1 til AL-Bank Ligaens førerhold.

Hjemmeholdet bragte sig i front med 1-0 efter lidt over 33 minutter, og den føring slap sønderjyderne ikke. De øgede til 2-0, inden den superfarlige Andy Contois reducerede til 2-1 på en kontra.

Ved stillingen 1-0 til SønderjyskE, brændte Mathias Bau et straffeslag, og de godt 2.500 tilskuere i SE Arena kunne ånde lettet op.

Rødovre havde back Simon Grønvaldt og målmand Sebastian Feuk med som nye spillere i truppen. Og førstnævnte kom personligt godt ud af kampen med en assist på Contois’ mål.

”Det var en fed første kamp at spille. Det gik stærkt derude, og det gik egentlig meget fint. Vi spillede en god defensiv kamp, men de fik lige et enkelt mål mere end os,” lyder vurderingen fra den 20-årige spiller.

Han kommer fra en længere tilværelse i OHL i Canada, der er regnet for en af verdens stærkeste juniorligaer. Men niveauet i AL-Bank Ligaen kan godt følge med.

”Niveauet er højt i AL-Bank Ligaen. Der er mange gode spillere på holdene, og jeg glæder mig til de næste kampe,” siger Grønvaldt til rnn.dk.

Simon Grønvaldt har god følelse
Og den næste kamp bliver en ganske spektakulær én af slagsen. Odense besøger Arenaen på torsdag til en kamp, hvor Rødovre Lokal Nyt sponserer indgangsbilletten.

”Jeg håber, vi kan levere en god kamp hjemme i Arenaen mod Odense foran forhåbentlig mange tilskuere. Det bliver en sjov kamp at spille, og jeg glæder mig meget,” siger Simon Grønvaldt og slutter med at kommentere på hans nye hold.

”Vi har en god blanding af unge og rutinerede danske spillere samt nogle gode importspillere. Det føles godt at være en del af Rødovre igen.”

Ulrich Linnet har fået vist stor tillid af træner Brad Gratton, og han beretter om en tæt kamp, da vi taler med ham kort efter kampen.

”I første periode er vi godt med, og det er meget intenst. Vi taber anden periode 1-0, men det er stadigvæk utrolig tæt, synes jeg. Og det er til vores fordel med tætte kampe på en svær udebane som her i Vojens. I tredje periode fortsætter det med at være lige, men det tipper desværre over til deres fordel,” siger han og fortsætter.

”Kampen kunne ligeså godt have tippet til vores fordel. Vi er godt med hele vejen, og vi spiller, som vi faktisk skal gøre. Vi kunne godt lige have brugt marginalerne til sidst.”

Bliver sjovt på torsdag
Rødovre har nu tabt tre ud af tre mulige på SønderjyskEs is i denne sæson. Spørgsmålet er, om der ligger en forbandelse over hallen i Vojens.

”I de tidligere kampe i Vojens er vi kommet hurtigt bagud med et par stykker. Vi skulle dermed kæmpe os tilbage, hvorimod vi i dag er fint med. Vi er også blevet bedre og bedre siden den første kamp hernede,” konstaterer Linnet.

Han ser også frem mod torsdagens hjemmekamp mod Odense. En kamp, hvor der forventes mindst 3.000 tilskuere.

”Det bliver rigtig sjovt at spille den kamp. Jeg glæder mig til den, og ser frem til mange tilskuere på lægterne. Og så kæmper vi jo også med Odense om andenpladsen,” slutter Ulrich Linnet.

Eftersom Odense vandt aftenens kamp hjemme mod Copenhagen, bliver der dog ikke tale om en direkte duel om andenpladsen på torsdag. Rødovre ligger efter nederlaget til SønderjyskE på en delt tredjeplads med Herning. Der er seks point op til Bulldogs fra fyn på andenpladsen.

Nu kan holdet koncentrere sig 100 procent om kampen mod Odense. Der er udsigt til at blive sat klar sæsonrekord, så der venter utvivlsomt en stor oplevelse for de tilskuere, der vælger at tage i Rødovre Skøjte Arena og følge slaget fra tætteste hold. Der er kampstart kl. 19, og det bliver anbefalet at komme i god tid.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top