Store roser til tilskuerprojekt
RMB-Odense_84_260112_BP.jpg
Man skal kigge langt tilbage i historiebøgerne efter sidste gang Rødovre Skøjte Arena kunne melde om fuldt hus. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Der var store roser fra Rødovre-spillerne til tilskuerprojektet. Samtlige vender tomlen op for den fyldte Arena. ”I har jo forsøgt at få fuldt hus i aften, og det lykkedes jo meget godt,” siger Rasmus Astrup. Emil Bigler kalder sejren over Odense for en stor holdindsats.

Der var store smil hele vejen rundt, da vi entrerede Rødovres spillergang efter 5-4-sejren over Odense. Adrenalinen pumpede stadig rundt i spillere såvel som tilskuere, og aftenens matchvinder på straffeslag, Rasmus Astrup, gav sit syn på matchen.

”Det var en forløsning til sidst. Vi ville selvfølgelig gerne have haft alle tre point, men spillet var ikke så flydende i dag, og det gik meget frem og tilbage,” siger han og kommenterer på Odenses hurtige respons på Rødovres 3-2-mål.

Annonce

”Det må ikke ske, at de udligner til 3-3 så hurtigt efter vores scoring. Men ingen er fejlfrie, og det skete desværre i dag.”

Han var naturligvis begejstret for de mange fremmødte tilskuere, der fik gratis entré af Rødovre Lokal Nyt.

”I har jo forsøgt at få fuldt hus i aften, og det lykkedes jo meget godt. Det kunne man se allerede under opvarmningen, hvor der sad mange mennesker på tilskuerpladserne. Det var skønt med mange tilskuere,” siger Astrup og kommer med et frisk indspark, mens han smiler over hele femøren.

”Kan I ikke købe nogle flere kampe fremover?”

Tre ud af tre på straffeslag
Rødovre er godt kørende for tiden. Det er tydelig for enhver, der følger holdet. Er der så ikke en risiko for, at holdet topper for tidligt i forhold til det kommende slutspil?

”Både ja og nej. Vi er jo inde i en fase, hvor vi begynder at finpudse spillet og skal have helt styr på aftaler og så videre. Jeg synes, det ser godt ud fremadrettet,” slutter Rasmus Astrup til rnn.dk. Han afslutter med det faktum, at han har scoret på tre ud af tre straffeslag i indeværende sæson, og at det er træneren, som afgør, hvem der skal skyde de famøse straffeslag.

Mike Berry stod bag tre assister og spillede også en god kamp med farlighed og fart på skøjterne.

”Det var overordnet en god kamp, men vi starter lidt skidt. Vi kommer dog tilbage i slutningen af kampen, og det ender med at blive en stor kamp. Og så tager vi lige ekstrapointet på straffeslag til sidst. Det var fedt,” udtaler han.

Rødovre Skøjte Arena havde ikke været så fuld af mennesker siden finalerne i 2000. I aften blev den oplevelse genoplivet i form af stemning og overfyldte tilskuerrækker hele vejen rundt.

”Det var fantastisk at være med til. Jeg takker alle for, at de mødte op. Tilskuerne fik en god oplevelse. Forhåbentlig har vi fået nogle nye fans, som vil støtte os fremover. Det var fedt og spændende i aften,” siger Berry.

Rødovre havde stor kraft
Han er glad for Rødovres succes og håber, at det kan fortsætte resten af sæsonen.

”Vi skal fortsætte med at spille og kæmpe hårdt i hver kamp. Vi scorer masser af mål og spiller godt i store perioder. I aften føler jeg selv, jeg kæmper hårdt, og holdet gjorde en stor indsats – vi havde en stor kraft,” slutter Mike Berry, mens musikken nærmest blæser Arenaen tom.

Der var gensyn med backen Simon Grønvaldt, der netop er returneret fra Nordamerika. Han spillede sin først hjemmekamp efter tiltrædelsen i RMB, og han gjorde en fin figur mod fynboerne.

”Det var en helt fantastisk første kamp på hjemmebane i Rødovre-trøjen for mig. En fyldt Arena, der skabte en god stemning,” siger han og forklarer om Rødovres spil.

”Det var til tider godt, og til tider lidt rodet. Det går frem og tilbage, men jeg er glad for, at vi afgør det på straffeslag,” slutter Simon Grønvaldt.

Totalt fedt
Til sidst talte vi også med backen Emil Bigler, der ligesom resten af flokken var ’høj’ af begejstring over tilskueroplevelsen.

”Det var totalt fedt og en pisse fed oplevelse. Men vi starter lidt dårligt i dag og får ikke rigtig fat på det. Til sidst kommer vi bedre med, og det ender med at blive en stor holdindsats,” udtaler han og roser Rødovre Lokal Nyts tilskuerprojekt.

”Jeg har sjældent oplevet så mange tilskuere til en kamp. Det er helt kanon, at der er så mange, der gider at komme. Det var et rigtig godt initiativ, og det er jo blevet en succes.”

Den store back lægger til sidst vægt på, at holdet ikke flyver alt for højt uden at tænke på vigtigheden af de kommende kampe.

”Der er masser, der kan gå galt, hvis vi bliver for kæphøje. Hver kamp er vigtig frem mod slutspillet, så det gælder om at holde fokus,” slutter Emil Bigler.

Vi fik også en opdatering fra Mike Rådde, der p.t. er ude med en hjernerystelse. Han er så småt i gang med at skøjte rundt på isen, og hans hovedpine er forduftet. Men det er stadig uvist, hvornår den svenske back vender tilbage for tyrene. Han satser som minimum på at være tilbage til slutspillet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top