Spændende uge begynder mod tophold
adrian-ekstrom_RMB-SJYSKE12_061011_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Rødovre går en spændende uge i møde og begynder med udekamp mod SønderjyskE. Tyrene har ikke vundet på SønderjyskEs bane i denne sæson, men tirsdag venter en ny chance. Assisterende kaptajn, Morten Allesøe, glæder sig til at måle sig med topholdet fra Vojens. Mike Rådde er eneste fraværende spiller.

Rødovre går en spændende uge i møde. Tirsdag aften spiller holdet mod SønderjyskE i Vojens, og torsdag går det løs med den længe ventede hjemmekamp mod Odense, hvor Rødovre Lokal Nyt er kampsponsor og giver gratis adgang.

Men først venter altså den svære udekamp mod AL-Bank Ligaens tophold fra SønderjyskE. Rødovre ligger på tredjepladsen og har hele 22 point op til førerholdet.Tyrene har vundet én gang på overtid mod SønderjyskE, mens det er blevet til tre nederlag – to af dem på udebane.

Assisterende kaptajn og tidligere SønderjyskE-spiller, Morten Allesøe, forklarer den svære udebane i Sønderjylland.

”Det er ligaens bedste hold, og de presser altid hårdt på deres hjemmebane. De er hurtige fra start, så det gælder om at være klar,” siger han og fortæller om Rødovres succes.

”Vi holder os til konceptet og trænerens anvisninger med simpelt spil. Vi får vendt spillet hurtigt og får puckene op ad banen. Desuden har vi Sebastian (Dahm, red.), der står fantastisk for tiden. Vi kan give skud op fra spidse vinkler uden at bekymre os for meget, når vi ham i målet.”

Simon Grønvaldt er en forstærkning
Rødovre tager til Vojens med to nye spillere på holdet: backen Simon Grønvaldt og backup-målmand Sebastian Feuk.

”Simon bliver en forstærkning for os og kan gå ind og spille med det samme. Sebastian bliver en decideret backup-målmand for os, og det giver mere ro,” forklarer Allesøe og beskriver Grønvaldt nærmere.

”Han er en rigtig dygtig spiller, der har spillet i OHL (Ontario Hockey League, red.) – der måske er den stærkeste juniorliga i verden. Han kan mange ting og har udviklet sig meget, siden sidst han var i Rødovre. Han glæder sig til at vise sig frem for publikummet i Rødovre.”

Morten Allesøe ser frem til uge med forventeligt store oplevelser.

”Det bliver sjovt at prøve kræfter med SønderjyskE, der er store favoritter. Vi får en chance for at måle os med dem, og vi vil gøre, det der skal til, for at vinde derovre,” siger han og sætter afslutningsvis nogle ord på kampen mod Odense på torsdag.

”Det bliver rigtig sjovt på torsdag på hjemmebane. Tilskuerne kan forvente en 100 procents indsats fra vores side. Vi vil som i alle hjemmekampe presse modstanderen hårdt og forsøge at tage sejren og komme op i tabellen. Vi skal som udgangspunkt vinde alle hjemmekampe, og det bliver måske kampen om andenpladsen, alt afhængig, hvordan det flasker sig i tirsdagens kampe.”

Tvinge SønderjyskE til at lave fejl
Rødovres cheftræner, Brad Gratton, ser også frem mod kampen i Vojens.

”Det bliver en svær kamp. Vi spiller mod SønderjyskE på deres bane og skal spille sikkert fra start. De sidste par kampe har de fået to hurtige mål mod os, og det skal vi ikke lade ske igen, for så skal vi spille ’catch up’-hockey,” siger Gratton og fortsætter.

”Vi vil tage derovre og tvinge dem til at lave fejl, spille smart i neutral zone og ikke forære dem noget. Vi skal være hurtigt over puckene i egen ende og undgå dumme udvisninger. Hele holdet skal præstere, da det er vigtige point for at holde os i top 4.”

Svenske Mike Rådde er eneste spiller, der ikke tager med bussen. Han døjer fortsat med hjernerystelse. Ellers er holdet helt fri for skader.

SønderjyskE mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i SE Arena i Vojens, og kampens hoveddommere bliver Jens Christian Gregersen og Michael Nielsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top