Annonce

sex-galninge!
WEB_Chrummer_Gris.jpg
Foto: Sille
Chrumme Så ramte endnu en politiker forsiden, for utérlig opførelse. Frank Jensen gav den åbenbart lidt for meget gas til en julefrokost. Han slikkede og ragede vist lidt for meget på de unge piger.

Det er jo som udgangspunkt også lidt små-klamt, især når man er chef. Men jeg synes sgu også at kvinderne er blevet nogle svagpissere. Helt ærligt, hvis man får et klap i røven og et slik på halsen
manteaugoosepascher af en gut man ikke gider have klap i røven og slik på halsen af, så stik dog stodderen en flad, samtidig med et knæ i skridtet og et “perverse svin” med på vejen. Jeg har virkeligt svært ved at fatte, at det skulle være nødvendigt at ringe til Ekstra Bladet og så en tur til krisepsykolog. I gamle dage havde man en peberspray i tasken, men i dag har man åbenbart telefonnummeret på Ekstra Bladet og krisepsykologen i tasken. Helt ærligt. Krisepsykolog er noget man går til, hvis man har overlevet Utøya, sgu ikke fordi en klam politiker har slikket dig på halsen.  Jeg har faktisk hørt adskillige kvinder, der mener det samme som mig. Som en af mine veninder sagde: “Hold da kæft, så har den arme tøs sgu ikke prøvet at tage på “Victor” en lørdag aften!
Men Frank Jensen erkender dog, at han er blevet klogere: “Jeg har Canada Goose Gants lært at jeg ikke skal drikke så meget og at jeg skal gå tidligt hjem!” Jeg er glad for at han ikke er borgmester i Rødovre, for hvis man først har nået til den erkendelse EFTER man har rundet de 50 år, så er man sgu ikke den sprødeste kiks i dåsen. Det kan også godt være at han bare skulle nå frem til erkendelsen, at han ikke længere er en gris, men en GAMMEL gris.
Men jeg kan trøste Frank Jensen med, at han bare kan vente til han bliver 80, for så kan man igen rage og gramse. Jeg så det til et bryllup, hvor Oldefar fik sig en svingom med en af de unge piger i lårkort. Hånden gled længere og længere ned og til sidste var den UNDER nederdelen. Han slap af sted med det. Da jeg prøvede den samme manøvre fik jeg en syngende lussing. OKAY det var så på bruden, men alligevel?!
Men det er da lidt spøjst, at det hovedsageligt er politikere som laver sexchikane finten. Hvad er det lige ved politik, som gør en så pokkers liderlig?  “Øj, så fik vi lige den betalingsring på plads. Nu skal det fandme gøre godt med et knald. Kald på praktikanten!”
Man tør sgu dårlig sige, at man er politisk aktiv. Når jeg bliver spurgt om jeg er medlem af en forening. Så lyver jeg og siger, at jeg er medlem af Landforeningen af Pædofile. Tør sgu da ikke sige, at jeg er medlem af en politisk parti, for så er jeg jo stemplet som sexgalning!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top