Annonce

Selvtilliden er forskellen
Montreal-offday_17_130112_BP.jpg
Lars Eller's spil er blevet klart bedre, efter at han spiller mere frit og ikke er bange for at lave fejl. Foto: Brian Poulsen
NHL Lars Eller spiller i år sin anden sæson for Montreal Canadiens og har taget store skridt i den rigtige retning. Selvtilliden i sit spil er den helt store forskel.

Arpan Basu er journalist og skriver om Montreal Canadiens for nhl.com – ligaens hjemmeside – og ser dagligt holdet og Lars Eller. Han har set Eller blomstre op over det sidste års tid og ikke mindst under den nye træner.

”Det er tydeligt at hans selvtillid er blevet meget større. Under den tidligere træner, var han lidt for fastlåst i sit spil. Han var bange for at lave fejl, for hvis han lavede en fejl, sad han på bænken i 3. periode eller halvvejs gennem kampen,” forklarer Arpan Basu.

Annonce

”Han har tydeligvis talentet og færdighederne til at begå sig her, men unge spillere laver altså fejl. Sådan er det. De var bare ikke tolereret før men det er de nu. Det er en verden til forskel,” slutter Arpan Basu.


Lars Eller får sig en hyggelig sludder med træner Randy Conneyworth inden træningen for alvor går igang.

“Det der gør Larry til Larry”
Travis Moen, der er Lars Eller’s kædemakker for tiden i Montreal,  havde et par rosende ord med om danskeren.

”Han er en god dreng. Han siger ikke så meget i omklædningsrummet. Han arbejder bare stenhårdt og forlanger aldrig noget retur. Han går bare ud på isen og gør sit job,” fortæller Moen og forsætter:

”Han har god fart i skøjterne og rammer zonen med fart. Han har et fantastisk skud, læser spillet utroligt godt og så er han blevet stærk defensivt. Det hjælper en hel del.”

Travis Moen lavede assist på 2 af målene, da Lars Eller for en uges tid siden scorede 4 mål i samme kamp.

”Det var sjovt. Når man vinder sådanne kampe, så er det altså sjovt at spille ishockey. Det var en speciel aften for ham og sjovt at være en del af,” uddyber Travis Moen og fortæller samtidigt at Eller blev drillet lidt i omklædningsrummet efter kampen:

”Vi gav ham lidt røg da han kom ind efter sit 2 minutter lange skift efter kampen (da han blev hyldet som 1st star, red). Det var sgu ret komisk. Men samtidigt hvad der gør ’Larry’ til ’Larry’,” slutter Travis Moen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top