Annonce

Samtlige tyre meldt klar
andy-contois_RMB-EfB_03_221211_BP.jpg
Ishockey Der er en god nyhed fra Rødovre Mighty Bulls inden tirsdagens kamp på udebane mod EfB Ishockey. ”Vi har et fuldt hold mod EfB, så vi tager derover for at hente tre point,” siger træner Brad Gratton. Mike Rådde er derfor tilbage og skal være med til at fortsætte Rødovres gode stime i det vestjyske.

Rødovre-spillerne fik vel nok den største hjemmebaneoplevelse hidtil i sæsonen, da holdet i torsdags besejrede Odense 5-4 efter straffeslag foran 3.600 tilskuere.

”Det var en stor oplevelse for alle at være med til den kamp. Vi vandt kampen, og var selvfølgelig glade i omklædningsrummet bagefter, men nu er vi klar til at kigge fremad igen,” siger Tobias Hansen.

Annonce

Rødovre skal nemlig tirsdag på besøg hos EfB Ishockey, der ikke har haft det nemt med Rødovre på hjemmebane i denne sæson. Vestjyderne har tabt 0-1 og 0-3 mod tyrene.

”Vi har gjort det godt hos dem, og så har Sebastian Dahm leveret nogle helt outstanding præstationer derovre. Men vi skal fortsætte med at holde os til vores systemer og spille simpelt og hårdt efter bedste nordamerikanske stil. Det har fungeret godt for os i denne sæson,” udtaler Hansen.

Ser frem mod slutspillet
Der resterer blot seks kampe i årets grundspil, og herefter står den på playoff fra slutningen af februar.

”Jo, vi er da så småt begyndt at kigge frem mod slutspillet. Vi finpudser de sidste ting til træning, og så bliver der jo tæt kamp om 2., 3. og 4. pladsen. Så vi vil fortsat præstere det bedste, og få det bedste udgangspunkt inden slutspillet starter,” slutter Tobias Hansen.

Rødovres cheftræner, Brad Gratton, har også forberedt sit hold på bedste vis. Han kigger frem mod en hård opgave i det vestjyske.

”Vi er klar til en hård kamp mod EfB. Vi skal spille smart, disciplineret og aggressivt og ikke give dem plads til at spille på,” siger den canadiske coach. Han forklarer videre, at Rødovre ikke tager forhastede beslutninger med hensyn til at hente en forstærkning ude fra.

”Transfervinduet lukker tirsdag aften. Jeg har sagt det før, men vi tager kun en spiller ind på holdet, hvis han passer ind. Vi går ikke ud og henter en spiller bare for at hente en spiller. Der er spillere at få derude, men spørgsmålet er, om de er værd at bringe ind,” siger Gratton.

Holdet har gjort det fint
Træneren har flere gange givet udtryk for, at han er tilfreds med det hold, han p.t. har.

”Jeg er meget glad for det hold, vi har, og jeg er ikke interesseret i at forstyrre stemningen. En ny spiller på holdet på dette tidspunkt, skal for mig at se, gå ind og få stor indflydelse. Og hvis der ikke findes en, der kan gå ind og spille vores systemer og efter vores planer, hvorfor så hente en,” spørger Brad Gratton og fortsætter.

”Vi har gjort det fint hele sæsonen med det hold, vi har. Jeg har det fint med, at andre hold går ud og henter en ny spiller. Men vi bekymrer os ikke over, hvad andre klubber gør. Hvis man på nuværende tidspunkt går ud og forstærker holdet, så er det for mig at se, fordi man ikke er tryg ved de spillere, man har til at gøre jobbet,” siger Rødovres træner.

Rødovre har de seneste fire kampe været uden svenske Mike Rådde. Men nu har træneren en god nyhed at berette om.

”Vi har et fuldt hold mod EfB, så vi tager derover for at hente tre point,” lyder det. Rådde er derfor klar igen efter sin hjernerystelse, som han pådrog sig mod Copenhagen Hockey i begyndelsen af januar.

Rødovre indtager AL-Bank Ligaens tredjeplads med 58 point efter 34 spillede kampe. Der er fem point op til Odense og to point ned til Herning (én kamp mindre). EfB er på syvendepladsen med 42 point.

EfB Ishockey mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19 i Granly Hockey Arena, og hoveddommerne bliver Jan Andersen og Thomas Lassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top