Annonce

Sæt Rødovre på kortet – fyld hallen i dag
WEB_RMB-fan-jubel_110308_BP2.jpg
Når Rødovre Mighty Bulls i aften skøjter ud i en forhåbentlig fyldt arena, er der mere end hårde tacklinger og lækre mål at se frem til. Foto: Brian Poulsen
ishockey Ikke siden Rødovre sidst var i den danske ishockeyfinale har der været fulde huse i Rødovre Skøjte Arena. I morgenfylder vi hallen igen!

For 12 år siden sang en fyldt hal, at de kom fra Rødovre og var stolte af det, til trods for, at deres hold var ved at tabe en finale.
I morgen genskaber vi stemningen fra gamle dage, når vi fylder Rødovre Skøjte Arena op med personer, som gerne vil vise, at de er stolte af at komme fra Rødovre.
Gang på gang har Rødovre Mighty Bulls trodset alle odds og eksperter, og her kort før slutspillet starter, har det lokale ishockeyhold igen overrasket alt og alle ved at være med i toppen.
Det vil Rødovre Lokal Nyt gerne belønne ved at fylde Rødovre Skøjte Arena op til randen med borgere i den direkte kamp om 2. pladsen mod Odense den 26. januar.
Vi har derfor købt kampen, så der er gratis adgang for alle, men der er brug for hjælp, hvis vi skal vise hele landet den særlige Rødovreånd vi er så stolte af. Månedens Mission går ud på at genskabe stemningen fra gamle dage, hvor der var fulde huse hver gang de lokale helte løb på is.
Det kræver helt præcis 3600 tilskuere, og det er her Du/I kommer ind i billedet.
Selvom vi er blevet en stor avis, fylder vi nemlig ikke så meget i hallen. Der er derfor brug for alle gode kræfter, hvis missionen skal lykkes.
Tilmeld din familie og dine venner begivenheden på vores Facebookside ’Rødovre Lokal Nyt’ eller arranger selv en festlig aften for firmaet denne dag. Vigtigst af alt. Duk op i hallen! Vi ved, at Månedens Mission, som vi kalder denne operation, er en meget svær opgave, men vi ved også, at hvis der er nogen som kan klare opgaven, er det alle de gode kræfter i Rødovre.
Lad os samles om den fantastiske oplevelse det er at mærke stemningen i en propfyldt skøjtearena. Det er ikke sket siden Rødovre var i finalen for 12 år siden. Måske vi kan være med til,  at det sker igen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top