Annonce

Rødovre klar til ishockeybrag
jannik-karvinen_RMB-Copenhagen_01_251111_BP.jpg
Jannik Karvinen og resten af RMB tager imod Odense i morgen torsdag. Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Forventningerne er høje og tilskuerinteressen stor inden den længe ventede kamp torsdag mellem Rødovre og Odense i Arenaen. Rødovre Lokal Nyt giver gratis adgang, og spillerne ser frem til at kæmpe foran et talstærkt publikum. ”Det bliver vildt at spille foran mange tilskuere, der formentlig vil være vilde og opsatte,” siger Mike Daugulis.

Der er ikke noget til hinder for, at rammerne om Rødovre og Odense ikke skulle blive fantastisk. Gratis adgang, topkamp og muligheden for at se et Rødovre-hold i aktion, der har vundet fire af de sidste fem kampe. Og tilmed chancen for at se nyerhvervelsen Simon Grønvaldt i aktion.

Det bliver dog ikke en direkte duel om andenpladsen i AL-Bank Ligaen, idet Odense har et sekspoints-forspring ned til Rødovre på fjerdepladsen. Herning har samme pointtal som tyrene.

Annonce

På trods af, at Rødovre har tabt to gange 2-3 på hjemmebane mod hundene fra Fyn, så ser Rødovres ene svensker, Adrian Ekström, en god mulighed for at tage sejren.

”Odense har spillet godt her i hallen, men jeg er sikker på, at vi kan slå dem. Vi spillede en god kamp i går (mod SønderjyskE, red.) og vandt også 2-0 sidst, vi var i Odense. Men de spiller altid disciplineret og har en stærk defensiv,” siger Rødovres #18.

Rødovre har udvist stor disciplin og holdt sig fra udvisningsboksen i de sidste par kampe. Det er således kun blevet til tre udvisninger i hver af de sidste to opgør.

”Vi snakker disciplin igennem hele sæsonen. Men vi kender hele tiden risikoen ved at tage udvisninger. Det kan koste mål, og derfor skal vi forsøge at spille disciplineret. Men der er aldrig nogen, der tager udvisninger med vilje,” slår Ekström fast over for rnn.dk.

Tænding kommer tidligt i kampen
Samtlige Rødovre-spillere giver udtryk for, at de glæder sig til at spille foran et talstærkt publikum. Det gælder også den fysisk stærke svensker.

”Det bliver sjovere end normalt, og man får nok en tænding lidt tidligere i kampen,” siger Adrian Ekström og slutter med at kommentere på egen indsats den seneste tid.

”Man er aldrig helt tilfreds med eget spil. Men min kæde med Jannik Karvinen og Mike Berry var inde på et mål mod SønderjyskE, og vi vil gerne gøre det bedre mod Odense og producere nogle point.”

Mike Daugulis lægger ud med en kort kommentar til 2-1-nederlaget ude mod topholdet fra SønderjyskE.

”Det er altid svært at tabe, men det gik meget frem og tilbage i kampen. Jeg synes, vi var godt med og havde blandt andet et straffeslag og et skud fra Jannik Karvinen på overliggeren kort før tid. Men vi har vist over for os selv, at vi kan spille mod de bedste hold. Vi skal bruge det til noget positivt,” siger den altid imødekommende Rødovre-wing.

Det bliver vildt
Daugulis forudser en tæt kamp nøjagtig som i de tidligere kampe mellem tyrene og hundene.

”Det bliver tæt igen med to gode målmænd og solide forsvarskæder. Men jeg kan forsikre, at alle på Rødovres hold vil vinde og fastholde den gode position i toppen af ligaen. Og så kæmper vi jo for at få andenpladsen,” siger han og fortsætter.

”Det bliver vildt at spille foran mange tilskuere, der formentlig vil være vilde og opsatte. Det ser jeg meget frem til.”

Der er al mulig grund til, at der gives et ekstra smil i Rødovres omklædningsrum i disse dage. Holdet har præsteret store resultater og er med, hvor det er sjovest.

”Der er en god kemi mellem alle spillerne, og alle er i godt humør. Vi har sat os selv i en god position inden playoff. Men vi vil blive ved i de resterende syv kampe og forsøge at ende så højt i tabellen som muligt,” slutter Mike Daugulis inden dagens istræning.

Odense skal respekteres
Cheftræner Brad Gratton kommenterer på den forstående kamp.

”Det bliver en stor kamp, hvor vi alle skal være klar. Vi skal respektere Odense, der ligger på en andenplads. Det gør de ikke på grund af held, men godt spil, så vi skal være godt forberedte. Drengene er klar på udfordringen,” siger Gratton og fortsætter.

”Vi vil spille typisk RMB-hockey. Forechecke hårdt, spille aggressivt og ikke give dem plads til at spille. Vi kan ikke tåle at lave store fejl mod Odense, da de har nogle gode målscorere og folk, der kan kreere chancer. Vi vil have tre point, og drengene er sultne efter at blive i top 3.”

Tyrene må fortsat undvære Mike Rådde – ellers er holdt fit for fight.

Rødovre Mighty Bulls mod Odense Bulldogs begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Jan Andersen og Michael Nielsen.

Husk at komme i god tid, så du er sikker på en plads i hallen. Dørene åbner allerede kl. 18, og der vil fra første færd være live-musik, konkurrencer og andre events. En kickstart på en aften, der formentlig vil blive uforglemmelig for såvel spillere som tilskuere fra begge hold.

Kommentarer

1 kommentar om “Rødovre klar til ishockeybrag”

  1. ole christiansen siger:

    håber at man vil respektere, at vi nogle der har vore faste pladser så vi ikke skal skændes med folk der kun kommer fordi det er gratis, vi er jo nogle der kommer hver gang og har købt sæsonkort, for at have vore pladser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top