RH under stregen
RH_Herrer-nordsjaelland15_231011_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Med et nederlag til Rødovre Håndsbolds 2. Divisionsherrer er begge RH’s senior divisionshold under nedrykningsstregen. Herreholdet tabte til Nordsjælland Håndbold i en kamp, hvor en dårlig start blev for hård at hente.

Nordsjælland Håndbold II – Rødovre: 33-30

Træner Henrik Daugaard ser efterhånden et system i, hvordan RHs herrer gør livet sværere for sig selv:

Annonce

”Efter kampen kaldte jeg det Rødovres herrer-syndrom. Det der med at starte dårligt og være nede med 6 stykker efter kort tid. Vi er bagud med 5 ved pausen, men henter dem og spiller en ganske glimrende anden halvleg. Så slipper resurserne op,” forklarede han efter kampen, da han snakkede med Rødovre Lokal Nyt.

”Vi lader dem score for mange mål og brænder for mange selv. Det er næsten som at se det danske herrelandshold,” lød det med et grin efterfulgt af en understregelse af, at niveauet var en smule forskelligt.

Ligesom som mottoet om, at de bedste forsvar er et angreb, så kan det dårligste forsvar også være et dårligt angreb, hvis man ikke kan følge med i kontra-fasen:

”Det er vores returløb i specielt slutningen af første halvleg, der halter gevaldigt. Når vi står nede i vores 6-0-forsvar, så står vi altså rigtig godt,” lød det fra Daugaard, der her forklarer, hvorfor alle kontramulighederne opstod:

”I starten af kampen har vi slet ingen kvalitet i nogle af vores afslutninger. I slutningen af kampen er det luften, der mangler. I den periode vi henter dem, kører vi også kontraerne, og får de lette mål. Dem, der ikke koster blod, sved og tårer.”

Med nederlaget kommer Rødovre under stregen på en dårligere målscorer. Samtidig er der kun 5 point til 2. pladsen. Det tætte række kan betyde, at marginaler bliver afgørende for, hvem der tager turen ned, hvem der skal spille play-off, og hvem der overlever.

”Det er klart, at det er noget vi begynder at tænke på. De sidste tre kampe har oplægget været at to point, og så er vi næsten ude af farezonen. Men vi har kun formået at få 2 af de 6 point, vi gerne vil have,” fortalte Rødovre-træneren, der erklærer næste weekends kamp mod Øresund en must-win:

”Sæsonen er ikke forbi, hvis vi taber den, men det er rigtig, at det en must-win. Uden jeg snakker særlig godt engelsk, er det vist blevet en very-much-must-win efter i dag,” sluttede han med et smil på læben.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top