Revanchetid mod vendelboer
WEB_sebastian-dahm_RMB-Herl.jpg
Ishockey Frederikshavn vandt sidst, de var på besøg i Rødovre. Nu er der mulighed for revanche, når Rødovre og vendelboerne igen tørner sammen i Arenaen. Mike Rådde er ude med en hjernerystelse og er ikke med fredag aften.

Rødovre har vundet de to seneste kampe i AL-Bank Ligaen, som begge har været lokalopgør. Frederikshavn, derimod, fik senest vendt skuden hjemme mod Copenhagen efter hele otte nederlag på stribe. Så måske det er et forandret mandskab, der kommer til Sjælland?

Rødovre er på fjerdepladsen med 50 point, mens Frederikshavn er på syvendepladsen med 37 point og har 10 point ned til Copenhagen på sidstepladsen.

Annonce

Der er for tiden kun en enkelt kamp om ugen, og der er derfor tid til masser af træning og muligheden for at rette fokus på at revanchere sidste hjemmebanenederlag til Frederikshavn. Rødovre har dog vundet de to udebanekampe mod vendelboerne.

Trækker de mange kamppauser i negativ retning?

”Det er selvfølgelig rart at spille kampe, når man rider på en god bølge, men omvendt bekymrer det mig heller ikke, at der går lidt tid mellem kampene,” siger Mikael Christensen.

God optimisme på holdet
Nuvel, det er ikke gået Frederikshavns vej det sidste stykke tid, men holdet er stadig stærkt, pointerer Rødovre-spilleren.

”Vi skal bestemt ikke undervurdere dem, selv om de har tabt otte kampe i træk inden sejren mod Copenhagen. Ligaen er tæt for tiden, og de har selv en ambition om Top 4. På papiret ser de også stærke ud, så det bliver en svær kamp.”

Tyrene er derimod fulde af gå-på-mod efter flere flotte sejre.

”Optimismen er god i øjeblikket. Vi vil vinde alle kampe, og vi tror også på det hver kamp. Og vi skal ikke lade os slå ud, hvis vi skulle komme bagud,” slutter Mikael Christensen.

Gyserkamp i vente
Rødovres cheftræner, Brad Gratton, fortæller om en vigtig kamp fredag aften.

”Det er en stor kamp for os, hvor vi skal have alle tre point. Vi skal være først på puckene og ikke give dem plads til at spille. Vi vil også være fysiske på dem, da de har nogle gode spillere på holdet. Drengene skal hele tiden sørge for, at de ikke giver dem plads. Endeligt skal vi spille hårdt i hele kampen og blive væk fra udvisningsboksen,” siger han til rnn.dk.

Med hensyn til omfanget af hjernerystelsen til Mike Rådde siger Gratton.

”Vi er ikke sikre med Mike Rådde endnu. Han vil først spille, når han igen er på 100 procent.”

Ellers stiller Rødovre med et mandskab, der er fit for fight.

Rødovre Mighty Bulls imod Frederikshavn White Hawks begynder fredag kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Chris Deweerdt og Martin Engelhardt.

Der er på forhånd lagt op til en rigtig gyserkamp; og at kampen spilles fredag den 13., gør det kun endnu… mere spændende og uhyggeligt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top