PTU får milliontilskud til byggeri
WEB_Byggeri-017.jpg
PTUs Rehabiliteringscenter på Fjeldhammervej har fået 32 millioner til en omfattende om- og udbygning. Byggeriet forventes færdigt inden sommeren 2012 og vil skabe mere plads og bedre rammer for PTUs aktiviteter. Foto: presse
tilskud PTUs Rehabiliteringscenter på Fjeldhammervej får penge til ansigtsløft. I 2010 fik man tilsagn om 28 mio. kr. fra staten til en omfattende om- og udbygning og senest har Villum Fonden kastet yderligere fire millioner i byggepuljen.

PTU er en landsdækkende forening der hjælper personer der har været ude for en voldsom ulykke. Foreningen startede helt tilbage i 1945, hvor det udelukkende var kampen mod polio man kæmpede imod.
 Siden er andre ulykkesgrupper også blevet budt velkommen i foreningen og i dag er PTUs målsætning at være den foretrukne forening for personer med alvorlige skader efter en ulykke eller sygdom.
Den målsætning får de nok nemmere ved at fastholde nu. Foreningens Rehabiliteringscenter på Fjeldhammervej er i gang med en større renovation der blandt andet vil give bedre træningsforhold for de mange patienter, der dagligt kommer i PTU. I 2010 fik man tilsagn om 28 mio. kr. fra staten til den omfattende om- og udbygning og senest har Villum Fonden kastet yderligere fire millioner i byggepuljen.
Byggeriet forventes færdigt inden sommeren 2012 og vil skabe mere plads og bedre rammer for PTUs aktiviteter.

Kommentarer

1 kommentar om “PTU får milliontilskud til byggeri”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top