Annonce

Politirapport
WEB_politibil.jpg
politi Den lille købmandsforretning i Ruskær blev torsdag den 19. januar kl. 17.30 udsat for et væbnet røveri.

Den lille købmandsforretning i Ruskær blev torsdag den 19. januar kl. 17.30 udsat for et væbnet røveri. To ukendte gerningsmænd gik ind i butikken og truede personalet med en kniv, mens de råbte, at de ville have penge. De fik et mindre udbytte samt nogle cigaretter. Gerningsmændene beskrives som:
A. Mand, anden etnisk baggrund end dansk, mørk i huden, 14-16 år, almindelig af bygning, 165-170 cm høj. Iført en mørk jakke, mørk hættetrøje med hætten trukket op over hovedet, “albanertørklæde” med sorte og hvide tern, dækkede den nederste del af ansigtet og mørke strikhandsker. Han talte dansk med accent. Medbragte en ca. 25 cm lang køkkenkniv med blank klinge og med et mørkebrunt træskæfte og mørk sportstaske med fast hank og med ukendt skrift på siden.
B. Mand, anden etnisk baggrund end dansk, mørk i huden, 14-16 år, almindelig af bygning, ca. 160 cm høj, lange mørke øjenvipper. Iført mørk jakke, mørk hættetrøje med hætten trukket op over hovedet, “albanertørklæde” med sorte og hvide tern, som dækkede den nederste del af ansigtet. Han talte dansk med accent. Han medbragte sandsynligvis en 25 cm lang træfil og en mørk sportstaske med ukendt skrift på siden.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner i sagen. Henvendelse kan ske til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på tlf. 72 58 78 21.        

                
Tyveri ved højlys dag
En 14-årig pige blev ved højlys dag lørdag den 21. januar kl. 11.42 passet op af tre ukendte gerningsmænd i Lillekær. De tre gerningsmænd truede pigen og stak hende en lussing. De røvede de penge, hun havde i sin lomme. De kiggede også i hendes taske, men stjal intet fra tasken. De var alle af anden etnisk baggrund end dansk og iført Canada Goose jakker.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top