Annonce


Politiet står godt rustet trods økonomisk smalhals
WEB_Haeder_Lars_Lypart_Roed.jpg
Den lokale vicepolitikommissær Lars Henrik Lypart modtog et hæderstegn for 25-års tro tjeneste, da politikredsen i sidste uge afviklede den traditionsrige nytårsparole. Foto: Privat
nytårsparole Politidirektør Kim Christiansen fortalte om et økonomisk hårdt 2011 for Københavns Vestegns Politi, da politikredsen i sidste uge afviklede den traditionsrige nytårsparole. Her modtog den lokale vicepolitikommissær Lars Henrik Lypart samtidig et hæderstegn for 25-års tro tjeneste.

Politidirektør Kim Christiansen gjorde det klart i sin tale ved Københavns Vestegns Politis årlige nytårsparole, at 2011 var et økonomisk hårdt år for politikredsen. Doudoune Canada Goose Femme
“Den tid, hvor der var mange penge til det offentlige og til dansk politi, er forbi. Vi mærker alle, der er økonomisk smalhals i Danmark og på verdensplan,” forklarede han bl.a. i sin tale. For politiet på Vestegnen betød det, at man var nødsaget til at afskedige medarbejdere. En opgave som politidirektør Kim Christiansen bestemt ikke har fundet nem, men nødvendig. Doudoune Canada Goose Homme
“På grund af afskedigelserne og de frivillige fratrædelser og generelt økonomisk mådehold, ser det ud til, vi økonomisk kommer godt ud af 2011 og står godt rustet til udfordringerne i 2012.”
Hæderstegn. Ved nytårsparolen blev der også overrakt dusører til tre borgere på Vestegnen, som alle havde gjort en særlig heltedådig indsats i 2011. Der blev også uddelt hæderstegn og her kunne den lokale vicepolitikommissær Lars Henrik Lypart lade sig hylde for 25-års god tjeneste.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top