Annonce

Pause til Mike Rådde
mike-raadde2_rmb-bluefox17_161110_BP.jpg
Rødovres svensker Mike Rådde må se på fra sidelinien i ubestemt tid med en hjernerystelse. Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Mike Rådde har pådraget sig en hjernerystelse efter uheldet torsdag aften mod Copenhagen Hockey. Han er ude på ubestemt tid.

Det var en hårdhændet behandling Copenhagens Phil Paquet gav Rødovres Mike Rådde, da lokalrivalerne tørnede sammen i Frihedens Idrætscenter. Da vi taler med offeret selv, er det også tydeligt, at han ikke har det godt.

”Jeg har fået hjernerystelse. Efter kampen var jeg på hospitalet, hvor de kiggede på mig. Jeg skal holde mig i ro, og jeg ved ikke, hvornår jeg bliver klar igen. Det er svært at vurdere,” siger svenskeren til rnn.dk og fortsætter.

Annonce

”Det er altid svært at sige noget om, hvor længe hjernerystelsen vil påvirke en. Det er forskelligt fra person til person. Men de siger, at det bliver godt igen. Lige nu har jeg kvalme og hovedpine og har svært ved at koncentrere mig.”

Væk i nogle sekunder
Tacklingen blev sat ind ved banden, og Mike Rådde blev sendt direkte med hovedet ind i plexiglasset.

”Jeg får en puck fra venstre, men jeg mister kontrollen med den. Jeg har kun fokus på pucken og ser ham ikke komme, hvorefter jeg er helt væk i nogle sekunder. Jeg håber, at han får nogle spilledages karantæne på det, og den undskyldning, jeg har fået fra ham, har jeg svært ved at bruge lige her og nu,” slutter Mike Rådde.

Phil Paquet fik matchstraf for hans forseelse mod Mike Rådde og er som minimum ikke med i næste kamp for Copenhagen Hockey.

Kommentarer

2 kommentarer om “Pause til Mike Rådde”

 1. CK siger:

  Hej Mike

  Alt mulig held og lykke og god bedring til dig, jeg håber du er hurtig klar igen til at tæve jyderne i slutspillet!

  men jeg syntes det er ærgeligt at du ikke kan bruge den undskyldning Phil personligt har givet dig til noget.

  Du spiller en meget hurtig kontaktsport hvor tacklinger er tilladt, hvor beslutninger bliver taget i brøkdele af sekunder og derved kan tacklingerne i nogen tilfælde blive voldsomere end de er udtænkt og sympatiske spillere bliver fremstillet som psykopater.

  Næste gang er det måske dig der i et splitsekund bliver synderen……

 2. rmbfan siger:

  ck Læs han siger her og nu !! det ville du sgu heller ikke i samme sitiuation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top