Operation: Fyld hallen
WEB_RMB-fan-jubel_110308_BP.jpg

RMB har allerede søsat en ny fanzone, men afslører, at der fremover kommer til at ske mange flere ting, som kan hjælpe fansene med at komme i den rette stemning før og under kampen.

Foto: Brian Poulsen
månedens mission Kom gratis til ishockey den 26. januar.

Vær med til at vise verden, at i Rødovre, står vi sammen. Vær med til at fylde hallen og hylde fællesskabet! Gang på gang har Rødovre Mighty Bulls trodset alle odds og eksperter, og her kort før slutspillet starter, har det lokale ishockeyhold igen overrasket alt og alle ved at være med i toppen.
Det vil Rødovre Lokal Nyt gerne belønne ved at fylde Rødovre Skøjte Arena op til randen med borgere i den direkte kamp om 3. pladsen mod Odense den 26. januar.
Vi har derfor købt kampen, så der er gratis adgang for alle, men der er brug for hjælp, hvis vi skal vise hele landet den særlige Rødovreånd vi er så stolte af.
Missionen går ud på at genskabe stemningen fra gamle dage, hvor der var fulde huse hver gang de lokale helte løb på is.
Det kræver helt præcis 3500 tilskuere, og det er her Du/I kommer ind i billedet. Selvom vi er blevet en stor avis, fylder vi nemlig ikke så meget i hallen. Der er derfor brug for alle gode kræfter, hvis missionen skal lykkes.
Tilmeld din familie og dine venner begivenheden på vores Facebookside ’Rødovre Lokal Nyt’ eller arranger selv en festlig aften for firmaet denne dag. Vigtigst af alt. Duk op i hallen!
Vi ved, at månedens mission er en meget svær opgave, men vi ved også, at hvis der er nogen som kan klare opgaven, er det alle de gode kræfter i Rødovre.
Lad os samles om den fantastiske oplevelse det er at mærke stemningen i en propfyldt skøjtearena. Det er ikke sket siden Rødovre var i finalen for 12 år siden. Måske vi kan være med til,  at det sker igen.

Kommentarer

3 kommentarer om “Operation: Fyld hallen”

  1. michael ulvebæk. siger:

    tager min kone og så en veninde med.

  2. monsterstiv siger:

    All in vi ligger I stærke forhandlinger med økono om hvem der skal betale de ybusser som vi regner med at fylde til g punktet sprænges tror vi bliver 40 …… Lalal la la lai jalalalalalalalalalalalalalalalalalalalla

  3. Jette Bindner siger:

    Vi kommer 4 fra familien Bindner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top