Annonce

Nye storsejre
RFC-Aarhus_floorball003_020111_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball RFC fortsætter dominansen i både herrernes og damernes bedste række i floorball.

Vallensbæk kunne ikke stille meget op overfor Rødovre FCs nybagte pokalmestre. Med cifrene 13-1 satte topholdet tyk streg under holdets gode form. Første periode fik Rødovre ikke fuld gevinst for deres evne til at spille forbi Vallensbæks høje pres og fysiske spil, og var kun foran 2-0 ved første pause.

I anden periode stod en målmand i vejen for mange af Rødovre-afslutninger. 3 af dem fandt dog vej til nettet bag keeperen, heriblandt et selvmål. Tredje periode blev derimod det totale Vallensbæk-kollaps, hvor Rødovre scorede 8 gange, inden tiden løb ud.

Annonce

Rødovres målscorer blev Claus Nissen, Carsten Bjerregaard x 2, Selvmål, Tobias Nielsen x 2, Jakob Andersen x 2, Christoffer Erichsen, Marko Krogsgaard, Jannik Dalkvist, Emil Kristensen, Andreas Kleczewski.

RFCs damer forsvarede – for nu – førstepladsen i damernes Øst-række med en sejr på 8-0 over bundproppen Herlev. FF København er på andenpladsen med 4 point og 2 kampe mindre.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top