Ny målmand
Ishockey Rødovre har sikret sig den 18-årige målmand Sebastian Feuk. Han har netop deltaget ved U20-VM i Canada og skal være backup for førstemålmand Sebastian Dahm.

Rødovre har, efter afgangen fra reservemålmand Kristoffer Hansen, benyttet sig af de to unge målmænd, Nicolai Heine og Frederik Jakobsen.

Men nu har tyrene sikret sig tilgang af endnu en målmands-Sebastian, idet 18-årige Sebastian Feuk er hentet ind og skal være backup for 24-årige Sebastian Dahm.

Annonce

Feuk har tidligere på sæsonen optrådt i fem kampe for Timrås junior20-hold, og senest var han med det danske U20-landshold til A-VM i byerne Edmonton og Calgary i Canada. Her spillede han alle seks kampe og måtte lukke over syv mål ind pr. kamp. Men modstanden var også en uoverkommelig opgave, idet de unge løver mødte store hockeynationer som Canada, USA, Finland og Tjekkiet.

Rødovres nye målmand har tidligere spillet for Gladsaxe, Rungsted/Nordsjælland, og så fik han 16 kampe for Odense Bulldogs i sidste sæson.

Sebastian Feuk er ligesom den øvrige nyerhvervelse, Simon Grønvaldt med i næste kamp, som spilles på tirsdag på udebane mod SønderjyskE.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top