Annonce


Nederlag i målfest
RH_herrer-koege_16_201111_BP.jpg
Rødovre kæmpede forgæves, da de søndag tabte til SUS Håndbold. Foto: Arkiv
Håndbold Efter en utrolig lige kamp mellem SUS Håndbold og RHs 2. Divisionsherrer lignende det en spændende afslutning på kampen. Det blev aflyst af et Rødovre-hold, der til sidst kollapsede og tabte med 5 mål. SUS Håndbold fik dermed sæsonens første udesejr.

Rødovre Håndbold – SUS Håndbold: 29-34(16-14)

Rødovres målscorer: Frederik Orby 7, Mathias Wede Pedersen 4, Martin Rasmussen 4, Lasse Johansen 4, Nicklas Mittet 3(1), Jonas Rikardo 3, Stian Kuhnas 2, Jakob Bønnelykke 1, Anders Mark 1.

Annonce

Efter en god udekamp mod Næstved startede Nicklas Mittet i målet for Rødovre Håndbolds 2. Divisionsherrer, da de tog imod SUS Håndbold hjemme i Rødovre Stadionhal. Han blev fra start medvirkende til en meget rodet indledning, hvor begge hold sjuskede med bolden og oplagte målchancer enten blev skudt på keeperen eller simpelthen forbi mål.

Det blev først SUS, der fik lidt stabilitet i det offensiv spil og gang i scoringen. Heldigvis for Rødovre holdte Frederik Orby personligt gæsterne i kort snor, så udeholdet ikke kom foran med mere end 2.

Udvisninger. Kampens første udvisning kunne Rødovre udnytte til at udligne kampen. Havde det ikke været for et brændt straffekast, kunne Rødovre endda være kommet foran.

Med godt 10 minutter til pause, var det så stregspiller Anders Marks tur til at tage 2 minutters nedkøling. Det flotte undertal, der fulgte, betød et begyndende Rødovre-momentum, som bragte Rødovre i front.

Mod slutningen af perioden kom Rødovre endda foran med to ved Mathias Wede Petersen, inden to udvisninger og lidt ekstra sekunder tog overblikket fra dommerbordet, som dog til sidst efter 20 ekstra sekunder kom frem til et pausefløjt.

Mere af det samme. Anden halvleg startede som første halvleg med mange fejl og scoringer i begge ender. Pludselig gik det dog i stå for Rødovre, og SUS fik lov at score 4 mål i træk. Udeholdet havde udover effektiviteten skruet op for mængden af øretæver til Rødovre-spillerne.

Da Rødovre fandt ben at stå på i begge ender af banen, var SUS’ kontrafase nådesløs, når den fik chancen. RH gav dog ikke op, og blev ved med at arbejde sig tilbage i kampen. Og et medrivende comeback blev fuldført, da Lasse Johansen fra fløjen kunne gøre det til 25-25.

Det var dog SUS, der var et skridt foran, og presset på Rødovre-spillerne blev for meget. I de afgørende minutter lavede de for mange fejl, og det kostede dem dyrt. De sidste godt 5 minutter tabte RH med 7-2.

God første halvleg. Efter kampen var træner Henrik Daugaard glad for første halvleg. Det var gammelkendte ting, der bar Rødovre-holdet:

”Det var igen vores forsvar og vores anden bølge. Og så spiller vi deres fremskudte 5-1-forsvar rigtig klogt,” forklarer han efter kampen Rødovre Lokal Nyt. Overordnet var første halvleg en positiv oplevelsen, om end træneren gerne havde set et par fejl mindre:

”De får – ligesom i anden halvleg – 3-4 fire scoringer på en andenbølge, hvor vi ikke rigtig kommer hjem.”

I anden halvleg fortsætter kampen i samme rille indtil afslutningen af kampen, hvor Rødovre falder lidt sammen:

”Jeg synes ikke, der er noget, der lige pludselig holder op med at fungere. Vi tabte de sidste 5 minutter stort, men inden da laver vi 5-7 dumme fejl, hvor vi skyder den hen i armene på deres mand. Og så har vi nogle uheldige skud på stolpen,” slutter Henrik Daugaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top