Lars Eller i målorgie
lars_eller_faceoff.jpg
Lars Eller havde sit livs ishockeykamp i nat, da det blev til hele 5 points i kampen mod Winnipeg Jets Foto: Pressefoto
NHL I nattens kamp mellem Montreal Canadiens og Winnipeg Jets, scorede Lars Eller hele 4 mål og havde ud over det også en assist. Det var første danske hattrick i NHL. Eller blev desuden NHL.COM's 1st star of the night. Se straffeslagsmålet, samt Lars blive hyldet efter kampen inde i nyheden

Lars Eller fordoblede antallet af scoret mål i sæsonen i løbet af en nat, da han gik fra 4 mål til 8 mål scoret i sæsonen. Den ene assist bragte det tal op på 9, så danskeren nu sammenlagt er oppe på 8 mål og 9 assists i 37 kampe i år.

Danskerens sidste mål i nat kom i øvrigt på en sand perle af et straffeslagmål, hvor Lars Eller lavede en såkaldt spin-o-rama helt inde foran mål. Eller kørte i en stor bue ud i højre side af zonen, og i det han kørte forbi målet, satte han bremsen på drejede 2/3 omgang og satte pucken in i et tomt net.

Annonce

Det var Ellers første straffeslagsforsøg.

Montreal vandt kampen 7-3 foran et begejstret hjemmepublikum. Montreal er 7 points fra en slutspilsplads midtvejs i grundspillet.

[yt]dBnC_CT0Z5I[/yt]

[yt]ojYNplEaRrc[/yt]

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top