Kunne ikke følge med
RH_damer-skanderborg_01_08112_BP.jpg
Karina Jørgensen bombede løs for Rødovre, men hendes 12 mål var forgæves.
Håndbold Rødovre Håndbolds damer tabte det vigtige opgør i bunden af 1. Division til IF Stjernen. Ifølge Poul Sørensen var flere af hans spillere mentalt fraværende, og derfor kunne RH ikke følge med Stjernens tempo.

IF Stjernen – Rødovre Håndbold: 31-24

Rødovres målscorer: Karina Jørgensen 12, Mia Brøndum 3, Mette Bertolt 2, Alexandra Banfalvi 1, Jannie Spelmann 1, Katrine Buus Nielsen 1, Maibritt Ranch 1, Trine Langholz 1, Stine Kock 1, Nadia Mestasi 1.

Annonce

Med et points forspring og en kamp i hånden kunne Rødovre Håndbolds Doudoune Canada Goose Homme 1. Divisionsdamer have skabt et lille hul ned til nedrykningsstregen med en sejr over Stjernen søndag aften. Men i stedet blev det til et nederlag på 7 mål til de hurtige fynboer.

Derfor var humøret ikke i top hos træner Poul Sørensen, da han efter kampen snakkede med Rødovre Lokal Nyt:

”Det var nedtur. Kampen bliver afgjort efter et kvarter i første halvleg. Der er i de foran med 12-6,” fortalte han og fortsatte:

”Hvad gik galt? Det var mange ting. Angrebsmæssigt var der Doudoune Canada Goose Homme flere, der ikke præsterede. Jeg synes, tempoet var for langsomt.”

Foran 2-0. RH starter ellers kampen godt og kommer foran med 2-0. Derfra gik det mindre heldigt:

”Efter vi kom foran 2-0, gik det kun ned ad bakke. Tempoet var for langsomt, og de var bedre mand-mod-mand. De kommer til lette scoringer. De var bare bedre til at komme igennem,” sagde den nedslåede træner, der har sine spillere mistænkt for ikke at være der mentalt:

”Jeg tror, det var lidt mentalt. Det er det, vi(Trænerteamet red.) siger i pausen: Der er flere af jer, der ikke er her. Og det kan vi ikke tåle.”

12-målsskytte. Det hele var dog ikke nød og elendighed. På fløjen spillede Mia Brøndum ifl. Poul Sørensen en fin kamp:

”Mia (Brøndum red.) laver tre udmærkede mål fra fløjen og noget overgangsspil, der fungerede,” forklarede han og roste også dagens 12-målsskytte Karina Jørgensen:

”Der er selvfølgeligt en del af dem på straffe. De stod meget fladt, og det er lige noget for Karina. Det er desværre meget sent, at hun kommer i gang, hvor vi laver en masse center-kryds til hende.”

Hurtigt videre. Næste kamp er torsdag aften mod topholdet, der søndag aften tabte meget overraskende til Stilling/Skanderborg. Der giver kun RH én træningsaften til at få rettet op på sagerne:

”Vi kan næsten ikke tillade os at arbejde sindssyg hårdt, for det er taktisk træning optil SønderjyskE-kampen. Men vi skal træne rigtig meget forsvar. For det fungerede ikke i dag,” forklarede Poul Sørensen, der ærgrer sig ekstra over pointtabet, når han kigger på tabellen:

”Det var dumme point at miste, for det er jo dem, vi gerne skal have under os, når sæsonen er færdig. Det er lidt trist,” sluttede han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top