Klasseforskel
Mike-Trolle.jpeg
Floorball Træner Kasper Sindt roste efter pokaltriumfen sine spillere for flot floorball i det meste af kampen, mens årets pokalfighter Carsten Bjerregaard kunne glæde sig over at være gået fra mangel på spilletid til personlig hæder og pokaltitel.

Det var en tøvende Rødovre FC-træner Kasper Sindt, der til sidst gav sig, og erklærede sig enig i, at der var klasseforskel mellem de to hold i pokalfinalen:

”Jaaaa… Jeg synes, vi får spillet en rigtig god kamp, og får scoret en del mål allerede i første periode. Det, der er sværest, når man efter første periode fører med 5, er at hold niveauet. Det formåede vi,” forklarede han og sagde om oplægget:

Annonce

”Vi havde fokus på at gøre de rigtige ting defensivt. Det formår vi til langt hen i tredje periode.”

Første periode blev et festfyrværkeri af Rødovre-mål, mens anden periode blev en mere forsigtig affære. Rødovre-trænere giver her sit bud på hvorfor:

”De vil gerne spille bold i første periode. Det giver os en del mere plads at spille på. Vi er super tændte, tager de rigtige løb og får egentlig spillet dem tynde rigtig mange gange,” sagde han og fortsatte:

”Anden periode bliver unægtelig lidt mere taktisk. De går helhjertet efter deres sidste chance. Så det bliver lidt indianerhockey. Det kom vi væk fra igen.”

Forsvaret af pokaltitlen havde købt spillerne lidt længere snor hos træneren, der dog ikke har mistet det store mål af syne:

”Vi skal nyde sejren i dag, og drengene skal have lov og nyde en øl eller to. Men derfra er det fuld fokus på de vigtige kampe de næste par uger, hvor vi møder de to andre tophold i øst.”

Årets pokalfighter blev Carsten Bjerregaard, der med 2 mål og 2 assists var afgørende for Rødovres gode start. Han gav overfor Rødovre Lokal Nyt sin forklaring på, hvorfor RFC kom så let til tingene i første periode:

”Jeg tror forskellen er, at vi har et lidt højere boldtempo, end de har. De pakker sig lidt. I den her sæson især har vi været vant til at hold pakker sig overfor os, så vi har en forholdsvis god recept på at lukke sådan noget op.”

Samtidig havde Rødovres skytter en god dag på kontoret:

”Deres målmand har ikke sin bedste periode. Det punkterer lidt kampen i første periode. Jeg synes stadig, at kampen har masser tænding og intensitet, men vi lukker den i første periode.”

Med et stort grin og med en tøvende ydmyghed forklarede årets pokalfighter anno 2012, om sin egen indsats, der satte kronen på værket over en ellers svingende første halvdel af sæsonen:

”Jeg havde en god kamp. Jeg har haft en skidt periode på det seneste med ikke så meget spilletid. Men nu har jeg kæmpet mig tilbage, og så får jeg kredit fra Kasper(Sindt red.) og får fuld tid i dag. Det belønner forbundet også,” lød det fra den sympatiske måltyv, der sammen med resten af holdet glæder sig voldsomt til slutspillet:

”Det kan godt lyde lidt nonchalant og lidt arrogant at sige, at man godt kunne savne en lille smule modstand i grundspillet. Det kan godt være svært at sætte sig op til en aftenskamp ude mod København, hvor man vinder 22-5. Men vi er heldigvis mange spillere på holdet, så der er en chance for at bruge nogle unge sultne spillere,” lød det afslutningsvist, inden Bjerregaard sluttede sig til sine holdkammerater for at fejre trifumfen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top