Annonce

Kæmper videre på trods af 100 afslag
WEB_soeren_jobbus.jpg
Søren har ikke givet op på trods af 100 afslag i bagagen. Han var med i sidste uge, da jobbussen besøgte Rødovre. Foto: Red.
jobbus Søren Lund Daner er 26 år og fra Rødovre. Han er uddannet vagt og brandmand, men de sidste fem måneder har han været arbejdsløs. I sin tid som arbejdsløs har han sendt over 100 ansøgninger til forskellige virksomheder og fået lige så mange afslag. Han holder dog stadig hovedet højt.

Af Amalie Aggerholm og Rikke Højbjerg, Rødovre Gymnasium

Søren Lund Daner er meget opsat på at komme ud på arbejdsmarkedet. Alene antallet af afsendte ansøgninger vidner om hans motivation og engagement. Søren er ikke kræsen og klar på næsten alle job. Det, der betyder noget for ham, er at gøre en forskel og bidrage til samfundet. Søren takkede derfor ja, da tilbuddet om jobbussen viste sig.
“Tilbuddet om jobbussen er et rigtig godt tilbud. Virksomhederne fortæller os, hvilke kompetencer de søger,” fortæller han efter besøget hos Jeudan.
Søren mente selv før sin tur med jobbussen, at han var både erfaren og velformulerende, når han skrev sine ansøgninger. Han følte derfor et nederlag, hver gang han fik et afslag.
“Jeg havde dog min tvivl om, hvor meget denne tur egentlig ville hjælpe mig,” siger Søren på vej op i bussen mod det næ- ste stop.

Annonce

Mere variation.
Han vurderer dog, at han igennem turen har fået redskaber, som han kan bruge fremover. Han synes imidlertid, at variationen i virksomheder er for begrænset. 
“Et lille minus var dog, at der ikke var nok variation. Alle de virksomheder, vi besøgte, var håndværksvirksomheder. Og jeg ved, at mange af dem, der var med, søgte arbejde og lærepladser inden for andre fag”. Sørens opfordring er derfor, at hvis arrangementet skal gentages, hvilket han håber, bør der være mere variation.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top