Annonce

Jette løb med 2610-Prisen
WEBjette-jensen-2610prisen_.jpg
Her overrækkes prisen af filialdirektør, Kim Dam. Foto: Brian Poulsen
2610-PRISEN Hvis 2610-Prisen havde et navn, hed den Jette Jensen. Kvinden der om nogen har sørget for, at ingen i Rødovre skal sidde alene juleaften fik flere normineringer for sin varme indsats.

Med 112 gode oplevelser fra sidste juleaften på samvittigheden har Jette Jensen mere end nogen anden været med til at gøre andre menneskers liv rigere. Hun har flere gange været en stærk kandidat til 2610-Prisen, men den sociale juleaften på Milestedet Skole fik indstillingerne til at vælte ind.

Jette Jensen er primus motor og uden hende ville mange sidde alene juleaften, står der i den ene anbefaling. Det belønner Rødovre Lokal Nyt og Arbejdernes Landsbank med en check på 2610 kroner og et stort tak på vegne af hele byen. “Jeg er helt utrolig stolt og overrasket. Jeg er jo ikke alene om det her, og vores arbedsgruppe vokser hvert eneste år. Der er så mange frivillige, der fortjener ros, at det er svært at skulle tage æren for det hele. Men jeg ville da lyve, hvis jeg sagde jeg ikke er glad,” grinte Jette jensen, da vi overraskede hende på Cafébiblioteket, hvor hun var blevet lokket ned tidligt mandag morgen under påskud af, at hun manglede at rydde ordentligt op efter julefesten.

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “Jette løb med 2610-Prisen”

  1. Lisbeth siger:

    Hvor er det godt det blev Jette der fik prisen, det fortjener hun fuldt ud! Hun stiller altid glad op hvis der skal laves noget, og siger sjældent nej 🙂 Så tillykke til Jette 🙂

  2. Gert Tillebæk siger:

    Ingen har mere en Jette fortjent Rødovre prisen, hun gør en kæmpe indsats for rigtig mange menesker, godt gået.

    Stort TILLYKKE til Jette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top